فراشپز- اگر شما هم علاقمندید این دسر سنتی خوشمزه رو درست کنید؛ دعوت می کنیم در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم دسر پالدا

نشاسته گل 1 فنجان ( نصف لیوان فرانسوی)
آب 8 فنجان
گلاب 2 فنجان
شکر 2 فنجان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
پودر گردو و پسته کمی برای تزیین

خیس کردن نشاسته
به گزارش زرین بانو، برای درست کردن پالدا ابتدا نشاسته گل رو داخل قابلمه ای می ریزیم . سپس یک فنجان آب روش می ریزیم. زمانی که نشاسته حل شد و کف قابلمه ته نشین شد، آبشو خالی می کنیم.

نکته : این کار برای اینکه تلخی نشاسته از بین بره.

پخت پالدا
مجدد 8 فنجان آب رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم. اصلا نباید ولش کنید.

اضافه کردن شکر و زعفران
زمانی که نشاسته کمی غلیظ شد، شکر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد از حل شدن شکر زعفران دم کرده می ریزیم و زمان می دیم تا قل بزنه.

اضافه کردن گلاب
در آخر گلاب رو اضافه و ترکیب می کنیم. پنج دقیقه دیگه که جوشید، از حرارت برمی داریم .

تزیین دسر پالدا
دسر رو در ظرف های سرو تک نفره می ریزیم و اجازه می دیم از گرما بیوفته و بعد روشو با پودر گردو و پسته تزیین می کنیم.

نوش جان

زمان آماده سازی : 10 دقیقه

زمان پخت : 20 دقیقه

امیدوارم این دسر ساده و خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *