فراشپز- اگر شما هم علاقمندید این دسر سنتی خوشمزه رو درست کنید؛ دعوت می کنیم در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم دسر پالدا
نشاسته گل | 1 فنجان ( نصف لیوان فرانسوی) |
آب | 8 فنجان |
گلاب | 2 فنجان |
شکر | 2 فنجان |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
پودر گردو و پسته | کمی برای تزیین |
خیس کردن نشاسته
به گزارش زرین بانو، برای درست کردن پالدا ابتدا نشاسته گل رو داخل قابلمه ای می ریزیم . سپس یک فنجان آب روش می ریزیم. زمانی که نشاسته حل شد و کف قابلمه ته نشین شد، آبشو خالی می کنیم.
نکته : این کار برای اینکه تلخی نشاسته از بین بره.
پخت پالدا
مجدد 8 فنجان آب رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم. اصلا نباید ولش کنید.
اضافه کردن شکر و زعفران
زمانی که نشاسته کمی غلیظ شد، شکر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد از حل شدن شکر زعفران دم کرده می ریزیم و زمان می دیم تا قل بزنه.
اضافه کردن گلاب
در آخر گلاب رو اضافه و ترکیب می کنیم. پنج دقیقه دیگه که جوشید، از حرارت برمی داریم .
تزیین دسر پالدا
دسر رو در ظرف های سرو تک نفره می ریزیم و اجازه می دیم از گرما بیوفته و بعد روشو با پودر گردو و پسته تزیین می کنیم.
نوش جان
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
امیدوارم این دسر ساده و خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.