آشپزی

طرز تهیه دسر چوکولاوا، دسر خوشمزه و راحت

فراشپز- دسر چوکولاوا یکی از انواع دسرهای شکلاتی مدرن است که به دلیل داشتن شکلات و بیسکوییت طعم بی‌نظیری دارد و برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها یک انتخاب عالی است.

به گزارش فرارو، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. دسر‌ها پای ثابت مهمانی‌ها و یکی از اصلی‌ترین منو‌های خوشمزه رستوران‌ها هستند که معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و یک عصرانه دلنشین در کنار چای و قهوه به شمار می‌روند. دسر‌ها در طعم‌های گوناگونی مانند دسر وانیلی، میوه‌ای، زعفرانی، شکلاتی و… تهیه می‌شوند و هر کدام طرفدارن ویژه خود را دارند. دسر شکلاتی یکی از انواع دسر‌های محبوب و پر طرفدار است که به دلیل داشتن شکلات طعم بسیار دلچسبی دارد.

دسر چوکولاوا یکی از انواع دسر‌های شکلاتی خوشمزه و خاص است که از ترکیب شیر، شکلات، بیسکوییت و کره تهیه می‌شود و به همین دلیل طعم ویژه‌ای دارد که پیشنهاد می‌دهیم حتما آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را برای مهمانی‌ها تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دسر چوکولاوا با ما همراه باشید.

مواد لازم

بیسکوییت پتی‌پور: ۲ بسته
شیر پرچرب: ۳ لیوان
شکلات تخته‌ای کاکائویی شیرین: ۳۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکوییت‌ها را با دستگاه میکسر یا داخل کیسه با گوشتکوب پودر کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد شیر و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا شیر گرم و کره آب شود. شکلات تخته‌ای را که از قبل به روش بن ماری یا داخل مایکروفر آب کرده‌اید، به ترکیب شیر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. ۲ دقیقه بعد پوره بیسکوییت را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا پوره بیسکوییت با مواد به صورت یکدست حل شود و ۱ دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

حالا با گوشتکوب برقی مواد را به مدت ۳۰ ثانیه بزنید تا یکدست شود. مایه دسر را داخل ظرف سرو مورد نظر بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. ظرف دسر را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا بماند و جا بیفتد. قبل از سرو روی دسر را با پودر کاکائو، توت فرنگی یا هر نوعی میوه‌ای که در دسترس دارید، تزیین کنید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

۵ توصیه برای کاهش چربی مضر خون

فراشپز- برای انتقال کلسترول در بدن، پروتئین‌ها نقش مهمی دارند. ترکیب پروتئین و چربی ماده‌ای…

4 ساعت ago

چای‌شیرینی؛ سوغات ۱۵۰ ساله

فراشپز- چای‌ شیرینی، یکی از سوغات‌های اصیل شهر مراغه با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال…

4 ساعت ago

طرز تهیه سس پیتزا برای کف خمیر

فراشپز- سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه کوفته بلغور و عدس

فراشپز- طرز تهیه “کوفته بلغور” و عدس یک غذای رژیمی مناسب برای کاهش وزن و…

6 ساعت ago

طرز تهیه خورش تره کوهی ایلام

فراشپز- تره کوهی یا ماس بلبله، یک گیاه پرخاصیت است که در استان‌های گیلان، ایلام و…

6 ساعت ago

طرز پخت کینوا؛ ترند این روزهای دنیای لاغری

کینوا، دانه‌ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که…

7 ساعت ago