فراشپز- اگر علاقهمند به رسپیهای جدید و ساده هستید در این قسمت با طرز تهیه دلمه شیره انگور همراه ما باشید. این دلمه دستور تهیه سادهای دارد.
مواد لازم برای دلمه برگ مو
برگ مو: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
برنج: ۱ پیمانه
لپه: ۱/۲ پیمانه
سبزی دلمه (تره، جعفری، شوید، نعناع، مرزه): ۱ پیمانه خرد شده
پیاز: ۱ عدد بزرگ
شیره انگور: ۱/۲ پیمانه
سرکه یا آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه برگ مو
آمادهسازی مواد میانی
لپه را از قبل خیس کنید و نیمپز کنید.
برنج را نیز خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
لپه نیمپز، برنج خیس خورده و سبزی دلمه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
آمادهسازی برگ مو
برگ موها را بشویید و در آب جوش کمی نرم کنید.
پیچیدن دلمهها
مقدار کمی از مواد میانی را روی هر برگ مو قرار دهید و آن را بپیچید.
پخت دلمهها
کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید.
دلمهها را به صورت منظم در قابلمه بچینید.
شیره انگور، سرکه یا آبلیمو و شکر (در صورت استفاده) را با مقداری آب مخلوط کنید و روی دلمهها بریزید.
یک بشقاب روی دلمهها قرار دهید تا در حین پخت باز نشود.
درب قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت بپزید تا دلمهها نرم شوند و سس آن غلیظ شود.
سرو
دلمهها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس باقیمانده در قابلمه سرو کنید.
صابون گوگرد سپیدک مدل ضد آکنه رو تا تموم نشده از دیجیکالا بخر!
نکات مهم جهت تهیه دلمه برگ مو
میتوانید مقدار شیره انگور و سرکه را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ترخون و پونه نیز در مواد میانی استفاده کنید.
برای جلوگیری از ته گرفتن دلمهها میتوانید از شعله پخش کن استفاده کنید.
امیدوارم از این دلمه خوشمزه لذت ببرید!
منبع: دلگرم