فراشپز- اگر علاقه‌مند به رسپی‌های جدید و ساده هستید در این قسمت با طرز تهیه دلمه شیره انگور همراه ما باشید. این دلمه دستور تهیه ساده‌ای دارد.

مواد لازم برای دلمه برگ مو

برگ مو: ۵۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

برنج: ۱ پیمانه

لپه: ۱/۲ پیمانه

سبزی دلمه (تره، جعفری، شوید، نعناع، مرزه): ۱ پیمانه خرد شده

پیاز: ۱ عدد بزرگ

شیره انگور: ۱/۲ پیمانه

سرکه یا آبلیمو: ۱/۴ پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه برگ مو

آماده‌سازی مواد میانی

لپه را از قبل خیس کنید و نیم‌پز کنید.

برنج را نیز خیس کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

لپه نیم‌پز، برنج خیس خورده و سبزی دلمه را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آماده‌سازی برگ مو

برگ مو‌ها را بشویید و در آب جوش کمی نرم کنید.

پیچیدن دلمه‌ها

مقدار کمی از مواد میانی را روی هر برگ مو قرار دهید و آن را بپیچید.

پخت دلمه‌ها

کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید.

دلمه‌ها را به صورت منظم در قابلمه بچینید.

شیره انگور، سرکه یا آبلیمو و شکر (در صورت استفاده) را با مقداری آب مخلوط کنید و روی دلمه‌ها بریزید.

یک بشقاب روی دلمه‌ها قرار دهید تا در حین پخت باز نشود.

درب قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت بپزید تا دلمه‌ها نرم شوند و سس آن غلیظ شود.

سرو

دلمه‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس باقیمانده در قابلمه سرو کنید.

صابون گوگرد سپیدک مدل ضد آکنه رو تا تموم نشده از دیجی‌کالا بخر!

نکات مهم جهت تهیه دلمه برگ مو

می‌توانید مقدار شیره انگور و سرکه را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند ترخون و پونه نیز در مواد میانی استفاده کنید.

برای جلوگیری از ته گرفتن دلمه‌ها میتوانید از شعله پخش کن استفاده کنید.

امیدوارم از این دلمه خوشمزه لذت ببرید!

منبع: دلگرم

[elementor-template id="19721"]
به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *