فراشپز- دوناتها از انواع پیراشکی هستند که با تنوع و طعم دلپذیر خود طرفداران بسیاری دارند. به ویژه میان بچه مدرسهایها که باعث میشود تا آنها انرژی بیشتری گرفته و لحظات شیرینی را کنار همکلاسیهای خود تجربه کنند.
فاطمه باقری، مدرس آشپزی طرز تهیه دونات سیب را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
دونات سیب
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰دقیقه
مواد لازم:
سیب: ۲ تا ۳ عدد متوسط
آرد: ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
تخممرغ: یک عدد
باترمیلک: ۵۰ میلیلیتر
شیر: ۸۰ میلیلیتر
شکر: ۵۰گرم
دارچین: یک قاشق چایخوری
جوز هندی: یکدوم قاشق چایخوری
روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا سیبها را حلقه حلقه کنید.
۲. در کاسهای آرد، شکر، بیکینگپودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق هم بزنید. سپس یک عدد تخممرغ زده شده را به ترکیب اضافه کنید.
۳. باترمیلک را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خمیر بگیرد. سپس شیر را کمکم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم شود.
۴. در ماهیتابه گودی به اندازه کافی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقههای سیب را تکتک داخل خمیر فرو کنید و بلافاصله در روغن بیندازید تا سرخ شود.
نکته: سیبهایی را که در این دونات استفاده میکنید، باتوجه به سلیقهتان میتوانید پوست بگیرید یا با پوست در دونات استفاده کنید.
منبع: همشهری