فراشپز- دیپ چیزبرگر یک پیش غذای محبوب و خوشمزه است که برای مهمانی ها، جشن‌ها و دورهمی‌ها عالی است! این دستور غذا با استفاده از مواد تشکیل دهنده خوشمزه چیزبرگر مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، ترشی، و پنیر، یک میان وعده لذیذ و معتادکننده آماده می‌کند!

مواد لازم

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

پیاز خرد شده نصف فنجان (حدود ½ پیاز متوسط)

گوجه فرنگی خرد شده تازه یا کنسرو ۱ قوطی (۴۱۰ گرم)

ترشی یا خیارشور با طعم شوید ۴ قاشق چای خوری

پنیر ولویتا ۲۲۰ گرم

پنیر خامه‌ای ۱۱۵ گرم

فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تزیینات

کاهو رنده شده به مقدار لازم

پیاز گریل شده به مقدار لازم

گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده به مقدار لازم

طرزتهیه دیپ چیزبرگر

ابتدا مواد لازم را آماده کنید.

گوشت چرخ کرده را به یک تابه متوسط یا تابه چدنی اضافه کنید و روی حرارت متوسط بپزید تا گوشت کاملاً پخته و رنگ صورتی آن از بین برود. چربی اضافی را به جز ۱ قاشق غذاخوری تخلیه کنید و گوشت را از تابه خارج کنید.

پیاز‌ها را به تابه اضافه کرده و در چربی باقی مانده از گوشت هم بزنید. به مدت ۳-۴ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا پیاز‌ها نرم و شفاف شوند. سپس گوشت پخته شده، گوجه فرنگی خرد شده و ترشی یا خیارشور را به پیاز‌ها اضافه کنید. خوب هم بزنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا همه مواد داغ شوند.

پنیر ولویتا و پنیر خامه‌ای را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به تابه اضافه کنید. هم بزنید و بپزید تا پنیر‌ها ذوب شوند. سپس چشیده و با نمک و فلفل طبق سلیقه خود طعم دار کنید.

مخلوط را به یک ظرف سرو منتقل کرده و با کاهو رنده شده، پیاز کاراملی شده و گوجه فرنگی خرد شده تزیین کنید. این دیپ را همراه با نان یا کراکر سرو کنید.

دستور پخت در پلوپز

مرحله ۱ را انجام دهید و سپس گوشت پخته شده و تخلیه شده، پیاز، گوجه فرنگی خرد شده، ترشی، پنیر ولویتا و پنیر خامه‌ای را به یک پلوپز ۴ لیتری اضافه کنید. درپوش را بگذارید و به مدت ۲-۳ ساعت با حرارت کم بپزید و گاهی هم بزنید تا همه مواد داغ و ذوب شوند. قبل از سرو، چشیده و با نمک و فلفل طعم دار کنید.

منبع: بیتوته

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *