فراشپز- ذرت خامه‌ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به سرعت در خانه می‌توانید تهیه کنید. به جای پنیر پیتزا، خامه و پنیر خامه‌ای طعم‌دهنده این مدل ذرت مکزیکی هستند. ذرت خامه‌ای نوع متفاوتی از دستور طبخ ذرت مکزیکی است که در تهیه آن از خامه و پنیر خامه‌ای یا آرد و شیر و خامه استفاده می‌شود. ذرت خامه‌ای را به عنوان یک میان وعده خوشمزه یا به عنوان پیش غذا و مکمل برخی از وعده‌های اصلی غذا می‌توانید تهیه و سرو کنید. در این مقاله از سرویس آشپزی ما طرز تهیه ذرت خامه‌ای به دو روش مختلف را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه ذرت خامه‌ای (روش اول)

ذرت پخته یا کنسرو ذرت: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم

خامه ساده: ۱۰۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

نشاسته ذرت: ۱ قاشق مرباخوری

سیر: ۲ حبه

پودر آویشن و پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

برگ گشنیز تازه: برای تزیین ذرت خامه‌ای

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه ذرت با خامه: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه ذرت مکزیکی با خامه و شیر به سبک بازاری

مراحل طرز تهیه ذرت خامه‌ای در خانه

ذرت خامه‌ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به سرعت در خانه می‌توانید تهیه کنید. به جای پنیر پیتزا، خامه و پنیر خامه‌ای طعم‌دهنده این مدل ذرت مکزیکی هستند.

مرحله اول: ذرت را بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه ذرت خامه‌ای، دانه‌های ذرت را جدا کنید یا اصطلاحا ذرت را دون کنید. سپس آن را با آب به صورت کامل تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج شود.

برای پختن ذرت باید آن را به صورت بخارپز آماده کنید. ذرت‌ها را در یک سبد فلزی کوچک قرار دهید. یک قابلمه متناسب با سایز سبد انتخاب کنید و حدود یک سوم آن را آب بریزید. سبد را در قابلمه قرار دهید به نحوی که از کف قابلمه فاصله داشته باشد و همچنین مقدار آب روی سبد را نباید فرا گیرد.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید. در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید دانه‌های ذرت با بخار آب کاملا بپزند. برای راحتی کار می‌توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.

مرحله دوم: مواد ذرت خامه‌ای را میکس کنید

بعد از آنکه ذرت کاملا پخته شد، نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی ذرت را به همراه پنیر خامه‌ای، خامه، سیر، نشاسته ذرت و ادویه‌ها شامل پودر آویشن، پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. سپس به وسیله دستگاه میکسر یا غذاساز همه مواد را با هم میکس کنید تا کاملا له شوند و به شکل پوره دربیاید.

مرحله سوم: ذرت پخته شده را با کره تفت دهید

برای تهیه ذرت مکزیکی با خامه، به یک قالب ۵۰ گرمی کره نیاز دارید. یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک قالب ۵۰ گرمی کره را به قابلمه روی حرارت اضافه کنید و صبر کنید تا کره آب شود.

سپس مقدار باقی‌مانده از ذرت‌های پخته شده را به آن اضافه کنید. ذرت را به همراه کره با یکدیگر تفت دهید.

مرحله چهارم: مواد میکس شده را اضافه کنید

در ادامه، مواد ذرت خامه‌ای را که از قبل میکس کردید به ترکیب کره و ذرت روی حرارت اضافه کنید. به اندازه ته لیوان آب به مواد روی حرارت اضافه کنید. حدود پنج دقیقه زمان بدهید تا ذرت و سس خامه‌ای روی حرارت بماند و عطر و طعم مواد کاملا به خورد ذرت برود. بعد از گذشت پنج دقیقه و زمانی که آب مواد روی حرارت کشیده شده آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر: ذرت با خامه را سرو کنید

ذرت خامه‌ای شما آماده است، آن را با چند برگ گشنیز تازه تزیین کنید و به صورت داغ و تازه آن را مصرف کنید. می‌توانید آن را در ظرف‌های تک نفره سرو کنید یا به همراه برخی از غذا‌ها مانند استیک گوشت یا استیک مرغ این ذرت خامه‌ای را سرو کنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با خامه و شیر به سبک بازاری

مواد لازم برای تهیه ذرت خامه‌ای با شیر (روش دوم)

ذرت پخته یا کنسرو ذرت: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر۱ و نیم لیوان فرانسوی: دسته‌دار

آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری

خامه ساده: ۱۰۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

سیر: ۲ حبه

پودر آویشن و پودر پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

برگ گشنیز تازه: برای تزیین ذرت خامه‌ای

مراحل طرز تهیه ذرت با خامه و شیر

به جای پنیر خامه‌ای و نشاسته ذرت می‌توانید از شیر و آرد سفید در تهیه ذرت خامه‌ای استفاده کنید.

مرحله اول: ذرت را آماده کنید و بپزید

در اولین مرحله، باید ذرت را آماده کرده و بپزید. برای بخارپز کردن ذرت مطابق آنچه در روش قبل توضیح داده شد عمل کنید و اجازه دهید که ذرت‌ها روی حرارت ملایم کاملا بخارپز شوند. یا اینکه می‌توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید.

مرحله دوم: ذرت پخته شده را با کره تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه ذرت خامه‌ای، یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و یک قالب ۵۰ گرمی کره به آن اضافه کنید. صبر کنید تا کره کاملا ذوب شود. سپس ذرت‌ها را که در مرحله قبل پختید به کره اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سوم: سیر و ادویه را اضافه کنید

در ادامه دو حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید و سپس آن را به شکل پوره در آورید. سیر‌های پوره شده را به قابلمه روی حرارت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سپس ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند و عطر آنها بلند شود. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله چهارم: ترکیب شیر و آرد را آماده و اضافه کنید

در یک کاسه گود مقدار لازم از شیر را بریزید. سپس یک قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید. آرد را در شیر کاملا حل کنید تا به صورت گلوله گلوله دیده نشود. ترکیب آرد و شیر را به ذرت روی حرارت اضافه کنید و به خوبی و با سرعت زیاد همه مواد را با هم مخلوط کنید. هم زدن سریع باعث می‌شود آرد قوام پیدا کنید.

مرحله پنجم: خامه را اضافه کنید

در این مرحله، یک قاشق از مواد درون قابلمه را در یک کاسه بریزید و سپس خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این کار باعث می‌شود تا خامه روی حرارت نبرد. سپس خامه را به ترکیب ذرت خامه‌ای اضافه کنید و مجددا همه مواد را با یکدیگر هم بزنید. حدود پنج دقیقه ترکیب ذرت خامه‌ای باید روی حرارت باشد تا غلیظ شود.

مرحله آخر: ذرت با خامه و شیر را سرو کنید

بعد از آنکه آرد کاملا قوام پیدا کرد و سس خامه‌ای ذرت غلیظ شد، ذرت شما آماده است. آن را در ظرفی مناسب بریزید و با چند برگ گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ذرت خامه‌ای خوشمزه

اگر به طعم سیر علاقه‌ای ندارید می‌توانید آن را حذف کنید یا از مقداری پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) که عطر کمتری دارد استفاده کنید.

به دلخواه می‌توانید مقداری پیازچه و فلفل هالوپینو را خرد کرده و به ذرت اضافه کنید.

ذرت خامه‌ای را حتما به صورت گرم مصرف کنید.

اگر زمان کافی برای تهیه و پختن ذرت ندارید از کنسرو ذرت استفاده کنید.

اگر از ذرت فریزری و یخ زده استفاده می‌کنید حتما پیش از شروع به تهیه ذرت خامه‌ای، زمان بدهید تا یخ آن کاملا باز شود.

ادویه اصلی در تهیه ذرت خامه‌ای، در کنار نمک و فلفل سیاه، مقداری هم پودر آویشن است. اما شما با دلخواه و بنا به ذائقه خود می‌توانید از پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و هر ادویه دیگری مطابق با سلیقه خود استفاده کنید.

منبع:  همشهری آنلاین

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *