فراشپز- ذرت مکزیکی با طعم و عطری خوشمزه یک عصرانه فوق العاده برای شما و خانواده تان است.
مواد لازم ذرت مکزیکی کبابی
شیر بلال:۵ عدد
کره:¼ پیمانه
پنیر خامهای:نصف پیمانه
ساور کریم (sour cream):نصف پیمانه
پودر فلفل:به مقدار لازم
لیمو ترش:به مقدار لازم
سس تند:به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی
ابتدا منقل یا باربیکیو را روشن کنید تا داغ شود.
سپس بلالها را پس از تمیز کردن به صورت طولی به ۳ قسمت برش بزنید و حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه روی منقل کباب کنید.
تا همه قسمتهای آن کامل و یکنواخت بپزند. یک تابه کوچک را هم روی باربیکیو یا کنار منقلتان بگذارید و کره را داخل آن بریزید تا در اثر گرما کره ذوب شود.
سپس بلالهای کباب شده را به مدت ۱ دقیقه داخل کره بغلطانید و یا با قلمو کره را وی بلالها چند بار بکشید تا کاملا به کره آغشته شوند.
پنیر خامهای و ساورکریم را با هم مخلوط کنید و یا فقط از پنیر خامهای زده شده استفاده کنید.
کمی هم نمک و فلفل به آنها اضافه کنید و بعد این مخلوط را به صورت سس روی بلالها بریزید و با برشهای لیمو سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
ذرت مکزیکی را میتوانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک