فراشپز- ذرت مکزیکی با طعم و عطری خوشمزه یک عصرانه فوق العاده برای شما و خانواده تان است.

مواد لازم ذرت مکزیکی کبابی

شیر بلال:۵ عدد

کره:¼ پیمانه

پنیر خامه‌ای:نصف پیمانه

ساور کریم (sour cream):نصف پیمانه

پودر فلفل:به مقدار لازم

لیمو ترش:به مقدار لازم

سس تند:به مقدار لازم برای سرو

طرز تهیه ذرت مکزیکی کبابی

ابتدا منقل یا باربیکیو را روشن کنید تا داغ شود.

سپس بلال‌ها را پس از تمیز کردن به صورت طولی به ۳ قسمت برش بزنید و حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه روی منقل کباب کنید.

تا همه قسمت‌های آن کامل و یکنواخت بپزند. یک تابه کوچک را هم روی باربیکیو یا کنار منقلتان بگذارید و کره را داخل آن بریزید تا در اثر گرما کره ذوب شود.

سپس بلال‌های کباب شده را به مدت ۱ دقیقه داخل کره بغلطانید و یا با قلمو کره را وی بلال‌ها چند بار بکشید تا کاملا به کره آغشته شوند.

پنیر خامه‌ای و ساورکریم را با هم مخلوط کنید و یا فقط از پنیر خامه‌ای زده شده استفاده کنید.

کمی هم نمک و فلفل به آنها اضافه کنید و بعد این مخلوط را به صورت سس روی بلال‌ها بریزید و با برش‌های لیمو سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.

ذرت مکزیکی را می‌توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *