آشپزی

طرز تهیه رولت اسفناج، پیش‌غذای ارزان و خوشمزه

فراشپز- از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده می‌کنیم که شاید پر رنگ‌ترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیده‌ایم؟ «ایرنا زندگی» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که هم از آن سیر نمی‌شویم و هم به علت داشتن طعم ترش زرشک، گرسنه‌تر می‌شویم. اگر تا به حال آن را امتحان نکرده‌اید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.

مواد مورد نیاز رولت اسفناج

۱۵۰ گرم اسفناج
یک دوم پیمانه، پیاز درشت خرد شده
۱ پیمانه ماست چکیده
۲ حبه سیر رنده شده
۵ عدد تخم مرغ
۳ قاشق‌ غذاخوری، گردو خرد شده (دلبخواه)
۲ قاشق غذاخوری زرشک
یک دوم قاشق چایی‌خوری نمک
یک دوم قاشق چایی‌خوری فلفل
۱ قاشق چایی‌خوری زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

۲. برگ‌های اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.

۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویه‌ها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همه‌ی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یک‌دست در آید.

۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.

۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.

۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا می‌کنیم.

۸. اسفناج ورقه‌ای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش می‌دهیم.

۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست می‌پوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول می‌کنیم.

۱۰. می‌توانید رولت‌های آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ذرت مکزیکی با خامه و شیر به سبک بازاری

فراشپز- ذرت خامه‌ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به…

2 دقیقه ago

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

فراشپز- پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به…

2 ساعت ago

فوت و فن پخت کتلت مرغ و بروکلی بدون سیب زمینی

فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلت‌ها می‌باشد که با کلم بروکلی بسیار…

2 ساعت ago

طرز تهیه بیسکویت «های بای» مغزدار خانگی

فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویت‌ها می‌باشد که در ایران بسیار محبوب است…

3 ساعت ago

درمان عفونت معده با این ترکیبات جادویی

فراشپز- عفونت‌های مکرر معده ممکن است به دلیل مصرف مواد غذایی غیربهداشتی یا آب بدون…

3 ساعت ago

طرز تهیه کدو کلوبیج؛ نان عصرانه گیلانی

فراشپز- کدو کلوبیج یک شیرینی خوشمزه است که گیلانی‌ها آن را برای عصرانه تهیه و…

4 ساعت ago