فراشپز- رول بیسکویت و کارامل یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب میباشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم رول بیسکویت و کارامل
بیسکویت پتی بور ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۱ قوطی
کره ۱۰۰ گرم
کارامل ¾ لیوان
شکلات کیت کت ۱ بسته
بیسکویت اوریو ۱ بسته
شکلات اسنیکرز ۱ عدد بزرگ
مواد لازم برای کارامل
شکر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه رول بیسکویت و کارامل
مرحله اول
برای تهیه رول بیسکویت کارامل خوشمزه در ابتدای کار کره را از ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. حالا بیسکویتها را درون غذاساز میریزیم.
مرحله دوم
در ادامه بیسکویت را به خوبی میکس میکنیم تا کاملا پودر شود، سپس به همراه شیر عسلی و کره نرم شده درون یک کاسه مناسب میریزیم و با دست به خوبی ورز میدهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.
مرحله سوم
حالا خمیر را روی سلفون به صورت مستطیل با کمک وردنه پهن میکنیم، سپس روی آنرا با کارامل میپوشانیم. در ادامه شکلات کیت کت را به همراه بیسکویت اوریو و شکلات اسنیکرز به صورت مکعبی خرد میکنیم.
مرحله چهارم
حالا شکلات و بیسکویتهای خرد شده را به صورت پخش روی خمیر ریخته و با کمک سلفون خمیر را رول میکنیم. در ادامه رول بیسکویت را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان رول بیسکویت را از یخچال خارج کرده و به ابعاد دلخواه برش میزنیم. در نهایت رول بیسکویت و کارامل را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: چی شی