“سالاد بورلوتی” مخلوط خوشمزه تن ماهی و لوبیا است.

مواد لازم برای سالاد بورلوتی

انواع لوبیا : 400 گرم
کنسرو تن ماهی : یک عدد
روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
جعفری : یک قاشق غذاخوری ساطوری
فلفل دلمه ای قرمز : یک عدد
پیازچه :4عدد
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه سالاد بورلوتی

لوبیاها را آبپز کنید ، برای صرفه جویی در وقت بهتر است لوبیا ها را از قبل بپزید ، ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس فلفل را بوسیله گاز و یا فر کبابی کنید.

پوست فلفل دلمه ای را کنده و آن را خرد کنید . پیازچه ها را پاک کرده بشویید و حلقه ای برش بزنید و ماهی را از قوطی خارج کرده و آن را تکه تکه کنید.

لوبیا پخته را به همراه ، تن ماهی ، پیازچه و فلفل دلمه ای در ظرفی ریخته و با هم مخلوط نمایید و در آخر نمک و فلفل سیاه را روی مواد بپاشید و هم بزنید.

جعفری ساطوری را روی سالاد ریخته و سرو نمایید.

نکته

قبل از اضافه کردن تن ماهی، روغن آن را گرفته و با چنگال گوشت ماهی را خرد کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد بورلوتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سالاد بورلوتی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *