فراشپز- سالاد خسرو شاهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که میتوانیم از آن به عنوان یک غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد خسروشاهی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
کنسرو ذرت ۴ قاشق غذاخوری
زیتون ۸ عدد
سیر ۲ حبه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست پر چرب ۴ قاشق غذاخوری
سس فرانسوی (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
سس رنچ (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
چیپس خلالی به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد خسروشاهی
مرحله اول
برای تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم، سپس مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و سیر درون قابلمه قرار میدهیم. در ادامه تا اندازهای که روی مواد را بگیرد آب میریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم گوشت مرغ کاملا آب پز شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت وقتی مرغ کاملا پخت آن را از قابلمه خارج میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله به کمک چنگال گوشت مرغ را از هم باز میکنیم تا حالت ریش ریش پیدا کند. در ادامه قارچ را میشوییم و به صورت ورقهای اسلایس میکنیم، سپس پوست پیاز را جدا میکنیم و به صورت خلالی خرد میکنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا پیاز طلایی و ترد شود، سپس آنرا روی دستمال حولهای قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه میدهیم روغن اضافی پیاز کاملا کشیده شود. در همین حین حرارت زیر تابهای که پیاز را درون آن سرخ کردیم را زیاد میکنیم، سپس قارچهای اسلایس شده را به آن اضافه میکنیم و تند تند تفت میکنیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید باید حرارت زیاد باشد تا قارچ سرخ شود و آب نندازد. در ادامه درون یک کاسه مناسب پیاز سرخ شده، مرغ ریش ریش و قارچ سرخ شده را اضافه میکنیم. در ادامه ذرت شیرین را به مخلوط مرغ اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا زیتون را به صورت حلقهای برش میزنیم و به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. در ادامه فلفل دلمهای را به صورت نواری خیلی نازک برش میزنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مقداری روغن درون آن میریزیم.
مرحله هشتم
در این مرحله فلفل دلمهایهای نواری را درون تابه میریزیم و سرخ میکنیم، سپس به مخلوط مرغ اضافه میکنیم. حالا مواد را زیر و رو میکنیم تا به خوبی ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درون یک کاسه جداگانه ماست میریزیم.
مرحله نهم
حالا سس فرانسوی، سس مایونز و سس رنچ را به ماست اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم، سپس نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش تازه را به مخلوط سس اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب شود.
مرحله دهم
در این مرحله مخلوط سس را روی مواد میانی میریزیم، سپس خوب مخلوط میکنیم تا سس به خورد مواد برود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب میکنیم، سپس مقداری از چیپس خلالی را درون ظرف میریزیم.
مرحله یازدهم
توجه داشته باشید به جای چیپس خلالی میتوانید از سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید. در ادامه مقداری از مواد میانی را روی چیپس خلالی میریزیم و مجددا از چیپس خلالی روی مواد میانی میریزیم.
مرحله دوازدهم
در نهایت مجددا از مواد میانی روی چیپس خلالی میریزیم. در آخر این سالاد خوشمزه را با چیپس خلالی و پیاز سرخ کرده تزئین کرده و با نان باگت و نوشابه کنار عزیزان به عنوان یک غذای کامل میل کنید. نوش جان.
منبع: چی شی