فراشپز- هیچ چیز خوشایندتر از چشیدن طعم یک سالاد سزار تازه، خنک و ترد نیست. وقتی کاهوی رومی خردشده، پنیر پارمزان و نان تست را با یک سس سزار خامهای و خوشمزه ترکیب میکنید، میتوانید یک پیشغذای دلچسب و خوشطعم را تهیه کنید و از طعم جذاب آن لذت ببرید.
حالا اگر بخواهید سالاد سزار خود را به یک وعده کامل و سیرکننده تبدیل کنید، اضافه کردن مرغ سوخاری ترد و نازکشده بهترین انتخاب است. در ادامه این مطلب، طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری بررسی میشود.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری
سینه مرغ ورقهشده۲ عدد
کاهو رومی ۱ عدد متوسط
آرد معمولی ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان رندهشده ۱ پیمانه
تخممرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
نان باگت ۱ عدد
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس خامهای برای سالاد سزار
سس مایونز ۱/۲، ۱ پیمانه
سس ووسترشر ۲ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
سیر لهشده ۳ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
پنیر پارمزان رندهشده ۲/۳ پیمانه
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری
مرحله اول: تهیه نان سیر تستشده
نان باگت را به صورت مکعبهایی ریز برش بدهید و در یک کاسه بزرگ بریزید؛ سپس دو قاشق غذخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری پودر پیاز و پودر سیر و نصف قاشق چایخوری نمک را به نان اضافه و به خوبی مخلوط کنید تا تمامی قطعات نان به طور یکنواخت آغشته به چاشنیها شوند.
نانها را در یک ماهیتابه یا صفحه گریل صاف بریزید و روی حرارت متوسط تست کنید؛ هر از گاهی نانها را هم بزنید تا به خوبی برشته و ترد شود؛ در نهایت نانهای تستشده را به یک کاسه کوچک منتقل کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: تهیه پوشش سوخاری
قبل از هر کاری، سینههای مرغ را نازک برش بزنید و با نرمکننده گوشت یا وردنه آن را بکوبید؛ سپس ورقههای مرغ را با پودر سیر و پودر پیاز مزهدار کنید.
برای آماده کردن مواد سوخاری، در یک ظرف نصف پیمانه آرد معمولی را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید؛ در یک ظرف دیگر تخممرغها را بشکنید و با نمک و فلفل سیاه هم بزنید؛ سپس در ظرف سوم، نصف پیمانه آرد سوخاری را با یکچهارم پیمانه پنیر پارمزان رندهشده ترکیب کنید و باز هم با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
هر تکه مرغ را ابتدا در آرد طعمدار شده بغلتانید، سپس در تخممرغ زدهشده فرو ببرید و اجازه بدهید اضافه آن بچکد، بعد مرغ را در مخلوط پودر سوخاری و پارمزان قرار بدهید و مطمئن شوید که سطح مرغ کاملاً پوشیده شود.
مرحله سوم: سرخ کردن قطعات مرغ
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار بدهید و دو قاشق غذاخوری کره و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید؛ وقتی کره آب شد، مرغهای پوشش داده شده با پودر سوخاری را داخل ماهیتابه بگذارید و به مدت سه تا چهار دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود؛ مرغها را برگردانید و دو تا سه دقیقه دیگر بپزید تا کاملاً مغزپخت شوند. در پایان مرغهای سرخ شده را روی یک بشقاب که با دستمال کاغذی پوشاندهاید منتقل کنید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
مرحله چهارم: تهیه سس خامهای سالاد سزار
برای تهیه سس سزار، یک و نیم پیمانه سس مایونز کاله، دو قاشق چایخوری سس ووسترشر، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، یک قاشق غذاخوری سس خردل کاله، سه حبه سیر کوبیده شده، مقداری نمک و فلفل سیاه و دو سوم پیمانه پنیر پارمزان رندهشده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید، سپس مواد را با همزن دستی محکم هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سس یکدستی به دست آید.
مرحله پنجم: ترکیب کردن مواد برای تهیه سالاد سزار
یک عدد کاهوی رومی متوسط را خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید؛ کاهوها را با سس، خوب مخلوط کنید تا به طور یکنواخت به یکدیگر آغشته شوند؛ یکدوم پیمانه پنیر پارمزان رندهشده را اضافه و مجدد مواد را با هم ترکیب کنید؛ مرغهای پخته شده را به صورت نواری (به اندازه دلخواه) برش بزنید و روی سالاد بچینید؛ در قدم آخر، نانهای سیر را روی سالاد سزار خود قرار دهید.
نکات تکمیلی برای تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری
در این مطلب، مراحل تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاریشده به صورت مرحلهبهمرحله و دقیق بررسی شد، شما میتوانید با رعایت نکات زیر، سالاد سزار خود را به صورت متنوعتر تهیه و از خوشمزگی آن لذت ببرید:
اضافه کردن طعمدهندههای بیشتر به سالاد سزار
در صورت تمایل میتوانید کمی فلفل قرمز، پاپریکا، پوست لیمو تازه رندهشده، ریحان تازه خردشده به سس سزار خود اضافه کنید تا طعمی تازهتر و تندتر داشته باشید.
طرز تهیه سالاد سزار رژیمی خوشمزه
برای تهیه سالاد سزار رژیمی، ابتدا نان باگت را به قطعات کوچک برش زده، با روغن زیتون و ادویهها مزهدار کرده و در فر تست کنید؛ سپس سینه مرغ را گریل کرده و تخممرغها را آبپز کنید؛ برای سس سزار، ماست یونانی را با روغن زیتون، آب لیموترش، سیر لهشده و پنیر پارمسان ترکیب و به سالاد اضافه کنید. در نهایت کاهوی خردشده، مرغ، تخممرغ، آووکادو و نان تستشده را با سس مخلوط کنید.
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریلشده شبیه به طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری است منتها با این تفاوت که قطعات مرغ را به جای سوخاری کردن، گریل میکنیم که برای کسانی که دوست دارند غذایی سالمتر سرو کنند، گزینهای مناسبتر است.
منبع: کاله