سالاد سوسیس یکی از انواع سالادهای سرد است که به دلیل داشتن سوسیس، کاهو، سبزیجات و سس مخصوص بسیار خوشمزه است و طعم خاصی دارد.

سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش‌غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالاد‌های رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها آنقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد سوسیس یکی ازا نواع سالاد‌های سرد است که به دلیل داشتن سوسیس می‌تواند جای یک وعده غذایی کامل را برای شما بگیرد. این سالاد با یک سس فوق العاده طعم بسیار جذابی دارد که پیشنهاد می‌کنیم حتما آن را امتحان کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش این سالاد سوسیس خوشمزه همراه با سس مخصوص همراه ما باشید.

مواد لازم

سوسیس بزرگ: ۳ عدد
کاهو پیچ کوچک: ۱ عدد
ذرت پخته: ۱ پیاله
فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف ۱ عدد
کلم بروکلی گل شده: ۲ پیمانه
نان ترد مخصوص سالاد: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
خیار شور متوسط: ۴ عدد
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاب: ۲ قاشق غذاخوری
آب خیارشور: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و پولبیبر: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و داخل مقدار کمی روغن سرخ کنید. سوسیس‌های سرخ شده را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی برش بزنید و داخل ماهی تابه بریزید. نصف قاشق روغن بریزید و فلفل دلمه‌ای را به مدت ۵ دقیقه با حرارت کم تفت بدهید تا نرم و سبک شود.

در مرحله بعد یک قابلمه آب را روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید، سپس کلم بروکلی‌ها را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید ۵ دقیقه بجوشد و از آب جوش خارج کنید و بلافاصله داخل یک کاسه آب و یخ بریزید و اجازه بدهید ۱ دقیقه بماند و بعد بروکلی‌ها را آبکش کنید و صبر کنید آب اضافه‌اش کشیده شود.

داخل ظرف سالاد کاهو را خرد کنید و بعد کلم بروکلی‌های بلانچ شده، فلفل دلمه‌ای، ذرت و سوسیس‌های سرخ شده را به کاهو اضافه کنید. برای درست کردن کردن سس خیارشور و سیر را رنده کنید و داخل یک کاسه بریزید، سپس آب خیارشور، سس مایونز، سس خردل، سس کچاب، آبلیمو، روغن زیتون، آویشن، فلفل سیاه و پولبیبر را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. حالا سس آماده را داخل سالاد بریزید و با کمک دو قاشق سالاد را حسابی زیر و رو کنید تا سس به همه مواد سالاد آغشته شود. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند و قبل از سرو نان‌های ترد مخصوص سالاد را روی سالاد بچینید و میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ کلم بروکلی از جمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که در دو رنگ سبز و ارغوانی در بازار موجود است. این سبزی که از خانواده گل کلم‌هاست، به دو روش خام و پخته مصرف می‌شود. کلم بروکلی سرشار از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و B، پتاسیم، منگنز، فسفر و سایر مواد مغذی است. شستشوی کلم بروکلی مانند سایر سبزیجات نیست و باید نکاتی را هنگام شستشو این سبزی رعایت کنید. ابتدا برگ‌های چسبیده به ساقه را جدا کنید و کلم بروکلی را زیر آب بگیرید و بشویید. سپس آن را با حوله خشک کنید و با یک چاقوی تیز ساقه را از تاج و گل‌ها جدا کنید و بعد گل‌های کلم بروکلی را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید. حالا کلم بروکلی خرد شده را داخل یک کاسه پر از آب ولرم بریزید و یک تا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا کلم بروکلی در آب و نمک بماند؛ سپس آن را آب‌کشی کنید.

۲ ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. همچنین می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

۳ ـ سعی کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت و پز و سالاد استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:

ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
– روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

– روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

منبع: فرارو

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *