فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و پرکالری تو ذهنمون میاد اونم به خاطر سس مایونزی که داخلش استفاده شده، اما میشه این سالاد رو خیلی سالمتر و کم کالریتر و البته به همون خوشمزگی درست کردو از نوش جون کردنش هم لذت برد بدون اینکه عذاب وجدان چاقی داشته باشیم … میتونید طرز تهیه اش رو در فراشپز ببینید.
پاستای خام: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز داغ: ۱ قاشق غذاخوری
خیارشور: ۱ پیمانه
زیتون: ۲/۳ پیمانه
هویج خام: ۲ عدد
شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۱ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
۱. برای شروع باید مرغمون رو بپزیم پس فقط کافیه تا سینه مرغ، پیاز داغ، به مقدار لازم نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل یه قابلمه ریخته و حدود ۱ و نیم لیوان آب بهشون اضافه کنیم و اجازه بدیم تا مرغ برای حدود سه ربع تا یک ساعت بپزه.
۲. تا مرغ میپزه خیارشور و زیتون رو حلقهای خرد میکنیم و هویج رو هم نگینی و خیلی ریز خرد میکنیم.
۳. وقتی مرغ کاملا پخت و کمی سرد شد مکعبی خردش میکنیم.
۴. پاستایی که به شکل دلخواه انتخاب کردیم رو داخل آبجوش میریزیم تا بپزه. داخل آب پاستا کمی روغن میریزیم تا به هم نچسبن. اجازه میدیم تا پاستا برای حدود یک ربع بپزه و نرم بشه و بعد آبکشش میکنیم.
۵. حالا که همه مواد سالاد حاضره پاستا آبکش شده رو داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم.ی
۶. مواد خرد شده یعنی خیارشور، زیتون، هویج و مرغ رو اضافه میکنیم.
۷. بعد مواد رو با هم مخلوط کرده و ماست، روغن زیتون، آبلیمو، شوید خرد شده، به مقدار کافی نمک و فلفل رو بهشون اضافه میکنیم.
۸. حالا فقط میمونه مخلوط کردن مواد.
۹. احتیاجی به گذاشتن سالاد داخل یخچال نیست و میتونیم بلافاصله سروش کنیم.
منبع: برترین ها
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…
فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه…
فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور…
املت قیساوا، یکی از انواع املتهای سنتی و خوشطعم ترکی است که با استفاده از…