فراشپز- سالاد کلم قرمز و انار یکی از سالادهای خوشمزه بسیار آسان است که میتواند پایه ثابت میهمانیهای شما باشد چون در عین ساده بودن برای مهمانی بسیار مناسب است.
سالاد انار یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد اولیه متنوعی تهیه و به عنوان پیش غذا برای مهمانی و مجالس مختلف سرو کنید. سالاد انار و کلم قرمز همچنین در مناسبهای خاص مانند شب یلدا تهیه میشود. این سالاد خوشمزه به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی محسوب میشود که دستور تهیه آن را در این بخش مشاهده میکنید.
کلم قرمز ۵۰۰ گرم
انار ۲ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۱ قاشق غذاخوری
گردو به میزان دلخواه
نمک و فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آویشن و گلپر به میزان دلخواه
پودر سیر ۱/۳ قاشق چایخوری
مرحله اول: در مرحله اول کلم را به خوبی شسته، سپس یک لایه از آن را پوست بگیرید. در ادامه با کمک خرد کن و یا رنده کلمها را به صورت خلالی ریز کنید و در ظرف مناسبی که میخواهید سالاد را در آن سرو کنید بریزد.
مرحله دوم: گردوها را با کمک یک چاقو به صورت ریز ریز خرد و به کلمها اضافه کنید.
مرحله سوم: دو عدد انار را دون و آنها را به کلم اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
مرحله چهارم: در یک ظرف مناسب سس سفید را بریزید، میزان سس و ماست حد متوسط است. شما میتوانید نسبت به ذائقهتان این میزان از سس را تغییر دهید. سس و ماست را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله پنجم: ادویه سالاد شامل نمک، فلفل، آب لیمو، آویشن و پودر سیر را نیز به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد سس کاملا ترکیب شوند.
مرحله ششم: سس را به مواد سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند شما میتوانید گلپر را هنگام سرو روی سالاد بریزید. این کار نیز سلیقهای است.
این سالاد لذیذ را می توانید در لیوان و یا به صورت قالبی سرو کنید.
از ادویههایی که مطابق ذائقه شما باشد، میتوانید استفاده کنید.
قبل از سرو چاشنی مواد را بچشید، اگر کمبود داشت آن را تنظیم کنید.
از سبزیجاتی مثل هویج ریز رنده شده، کلم سفید، ذرت آبپز، زیتون خردشده، خیارشور و… میتوانید در این سالاد استفاده کنید.
برای طعم دهی بیشتر به این سالاد میتوانید از آب لیمو تازه استفاده کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز…
فراشپز- پلو نخود فرنگی با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و راحت می باشد.…
فراشپز- ساندویچ مغز یکی از ساندویچهای محبوب ایرانیان است البته بهتر است بگوییم یکی از…
فراشپز- در این گزارش طرز تهیه چلو مرغ زعفرانی بدون رب به روش رستورانی را…
فراشپز- قیمه توماتیز یکی از انواع غذاهای محلی و خوشمزه کردی است که به قیمه…
فراشپز- ترشی سیر عربی یکی از انواع ترشیهای سیر بسیار خوشمزه است که از ترکیب…