فراشپز- سالاد کیوی و اسفناج یکی از خوش رنگ‌ترین و خوش طعم‌ترین سالاد‌های پاییزی است که به راحتی می‌توانید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید. این سالاد هیجان‌انگیز ترکیبی از پنیر، مغزیجات، میوه و سبزیجات است که سرشار از طعم و رنگ‌های طبیعی است که در هر سن و سالی می‌توان آن را در وعده‌های غذایی مصرف کرد. حال اگر به دنبال غذایی پر از فیبر و مواد مغذی هستید که به میزتان هم رنگ و لعابی دیگر دهد طرز تهیه سالادکیوی و اسفناج را بخوانید. این میزان رسپی برای دو نفر به عنوان وعده اصلی و برای چهار نفر به عنوان سالاد در کنار غذا مناسب است.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد کیوی و اسفناج

عسل یک قاشق غذاخوری

روغن کنجد یا کانولا یا زیتون فرابکر سه قاشق غذاخوری

آب یک قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک (ترجیحا سفید) یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری

سس خردل یک قاشق غذاخوری

نمک (دریایی) یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سالاد کیوی و اسفناج

اسفناج پنج پیمانه

توت‌فرنگی درشت (چهار قسمت شده) پنج یا شش عدد

کیوی (پوست کنده و اسلایس شده) دو عدد

بلوبری یا انار (به دلخواه) یک‌سوم پیمانه

پنیر فتا یا موزارلا یا پنیر دلخواه (خرد شده) ۱۱۰ گرم

فندق (تست و خرد شده) یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج

۱. عسل را ذوب کنید

عسل را داخل یک ظرف شیشه‌ای دردار (برای مثال شیشه مربا) بریزید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا نرم شود و قابلیت مخلوط شدن با سایر مواد را پیدا کند. امکان استفاده از روش بن‌ماری هم برای عسل وجود دارد. در صورت نداشتن رژیم قند، شهد مربای توت‌فرنگی با شیره انگور را می‌توانید جایگزین عسل کنید.

۲. سس را درست کنید

روغن کنجد، آب، سرکه بالزامیک، سس خردل و نمک را داخل شیشه بریزید و درب آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تمام مواد مخلوط شوند. برای خوش‌طعم شدن سس این سالاد پاییزی از سس انار بالزامیک هم می‌توانید استفاده کنید.

۳. سالاد را درست کنید

یک ظرف مناسب سرو بردارید و کمی اسفناج داخل آن بریزید و روی آن کمی سس بریزید. میزان سس باید در حدی باشد که برگه‌های اسفناج کمی به آن آغشته شوند. این کار را تکرار کنید تا تنها یک دسته کوچک اسفناج باقی بماند.

۴. میوه‌ها را بریزید

توت‌فرنگی، کیوی و انار را روی اسفناج‌ها بریزید. سپس پنیر و فندق را هم روی میوه‌ها بپاشید و دسته کوچک اسفناج را اضافه کنید. سالاد کیوی خوشمزه شما آماده است. حال میزان باقی مانده سس را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کنار ظرف سرو قرار دهید.

نکات تکمیلی تهیه سالاد کیوی و اسفناج

سالاد اسفناج یکی از سالم‌ترین سالاد‌ها به حساب می‌آید که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. در ادامه نکات تکمیلی، تهیه سالاد کیوی و اسفناج را برایتان آسان‌تر خواهد کرد.

تست کردن فندق

فر را با دمای ۳۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. داخل سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. فندق‌های بدون پوست را داخل سینی فر بریزید و به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی قهوه‌ای-طلایی شوند. اگر فندق بدون پوست در دسترس شما نیست می‌توانید فندق‌های داغ را (بعد از این‌که سینی را از فر خارج کردید) داخل یک دستمال تمیز آشپزخانه بریزید و دستمال را بسایید تا پوست فندق‌ها جدا شود.

سرو سالاد کیوی و اسفناج به عنوان وعده غذایی

سالاد کیوی و اسفناج که منبع مواد مغذی به حساب می‌آید می‌توان آن را به عنوان وعده ناهار یا شام هم سرو کرد برای این کار تنها کافی است در طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج به آن کمی فیله سالمون یا مرغ گریل اضافه کرده و به همراه نان باگت یا سبوس‌دار سرو کرد.

منبع: کتاب کاله

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *