فراشپز- سالاد گرم یکی از انواع سالاد‌های خوشمزه بین المللی است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۱ عدد کامل

سیب زمینی ۲ عدد بزرگ

هویج ۱ عدد بزرگ

قارچ ۳۰۰ گرم

پیاز ۳ عدد

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت سالاد گرم

مرحله اول

برای تهیه سالاد گرم خوشمزه ابتدا پیاز‌ها را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم. تابه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا داغ شود و پیاز‌ها را داخل تابه می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم تا سبک شوند.

مرحله دوم

بعد اجازه می‌دهیم تا سرخ و طلایی شوند و در توری می‌ریزیم تا حالت چیپسی بگیرند. در قابلمه‌ای آب می‌ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا زودتر به جوش بیاید.۳ حبه سیر را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و کنار می‌گذاریم.

مرحله سوم

۱ عدد پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و زمانیکه آب به جوش آمد همراه با سیر‌ها و مرغ داخل آب قرار می‌دهیم و کمی زردچوبه، نمک و زعفران به آن می‌افزاییم و درب قابلمه را می‌گذاریم تا ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد مرغ کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

در همین حین سیب زمینی را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و داخل تابه‌ای روغن سرخ کردنی می‌ریزیم و روی حرارت کم قرار می‌دهیم تا به مرور داغ شود و سیب زمینی‌ها را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس کمی تفت می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا سرخ و طلایی شوند. هویج را پوست می‌گیریم و می‌شوییم و از وسط نصف می‌کنیم و داخل قابلمه‌ای کوچک می‌گذاریم و روی آن آب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بپزد.

مرحله ششم

سیب زمینی‌ها را زیر و رو می‌کنیم و زمانیکه سرخ شدند در توری یا روی دستمالی می‌ریزیم تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود و کنار می‌گذاریم. قارچ‌ها را آبکش می‌کنیم و پوست روی ان‌ها را می‌گیریم و برش می‌دهیم.

مرحله هفتم

سپس داخل تابه‌ای به اندازه نصف قاشق مرباخوری آبلیمو می‌ریزیم و قارچ‌ها را داخل آن می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مداوم تفت می‌دهیم تا آب آن‌ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند و از روی حرارت تابه را بر می‌داریم و قارچ‌ها را به سیب زمینی اضافه می‌کنیم.

مرحله هشتم

فلفل دلمه‌ای را می‌شوییم و با دستمال خشک می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و به مواد می‌افزاییم. پس از آماده کردن مواد به مرغ سر می‌زنیم و آن را تست می‌کنیم اگر در ۳۰ دقیقه پخته شده بود آن را از داخل قابلمه بیرون می‌آوریم.

مرحله نهم

سپس در توری یا آبکش می‌گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و کمی خنک شود. در ادامه قسمت‌های اضافی و استخوان‌های آن را جدا می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه با چاقو گوشت مرغ را خرد می‌کنیم و به مواد سالاد اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

هویج را نیز مانند مرغ از داخل قابلمه بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و همراه با پیازداغ به مواد می‌افزاییم و همگی مواد سالاد را آرام تفت می‌دهیم.

مرحله یازدهم

حالا کمی سس مایونز اضافه می‌کنیم و مواد را زیر و رو می‌کنیم تا همگی مواد سالاد با سس طعم دار شود و اگر تمایل داشتید کمی آویشن نیز روی سالاد می‌پاشیم و سالاد را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و گرم نوش جان کنید.

منبع: چی شی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *