فراشپز- این ساندویچ ترکی خوشمزه با سبزیجات کبابی و گوشت چرخ‌کرده تهیه می‌ شود و با یک سس دست‌ ساز لذیذ تکمیل می‌ شود. ابتدا فلفل‌ های دلمه‌ ای، پیاز و گوجه‌ فرنگی را کبابی کنید و پس از خرد کردن، آن‌ ها را با گوشت و ادویه‌ ها تفت دهید. در نهایت، با ترکیبی از ماست موسیر، زیتون، خیارشور و سبزی‌ های معطر، یک سس فوق‌ العاده تهیه کنید و این ساندویچ را با آن سرو کنید تا طعمی بی‌نظیر و متفاوت را تجربه کنید:

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز و سبز از هر کدام 1 عدد
پیاز 2 عدد
گوجه‌ فرنگی 2 عدد
گوشت چرخ‌ کرده 400 گرم
روغن به میزان لازم
آویشن، پودر سیر، پول بیبر، پاپریکا، فلفل سیاه به میزان دلخواه
پنیر (لبنه یا هر نوع دلخواه) 1 ق غذا خوری
نمک 1 ق چای خوری

طرز تهیه ساندویچ ترکی

مرحله اول: کبابی کردن سبزیجات

فلفل‌ های دلمه‌ ای زرد، قرمز و سبز، پیاز ها و گوج ه‌ها را روی گاز یا در فر کبابی کنید. پس از کبابی شدن، یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و برای سس کنار بگذارید. سپس بقیه مواد کبابی را از قسمت‌های سوخته جدا کرده و ریز خرد کنید.

مرحله دوم: پخت گوشت

در یک تابه کمی روغن ریخته و یک پیاز کوچک را نگینی خرد کنید و سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سپس ادویه‌ های دلخواه (آویشن، پودر سیر، پول بیبر، پاپریکا و فلفل سیاه) را اضافه کرده و ۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌ کرده را به آن بیفزایید. گوشت را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس مواد کبابی خردشده را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید. در نهایت نمک را اضافه کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس پنیر دلخواه را اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم: تهیه سس دست ساز

برای تهیه سس دست‌ساز، ابتدا چند زیتون و خیارشور را نگینی خرد کنید و با یک پیاز کبابی خردشده مخلوط کنید. سبزی‌های خشک دلخواه مثل جعفری یا ریحان، کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس ۳ قاشق غذاخوری ماست موسیر و یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مخلوط بیفزایید و کمی آب اضافه کنید تا سس قوام دلخواه را بگیرد. این سس خوش‌طعم را با ساندویچ ترکی میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ساندویچ ترکی

  1. از گوشت کم چرب استفاده کنید.
  2. می توانید پنیر را حذف کنید ولی باعث چسبندگی و خوشمزگی بیشتر می شود.
  3. می توانید با سس مایونز یا قرمز نیز میل کنید.

منبع: پارسی دی

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *