فراشپز- ساندویچ مرغ تنوری؛ یک ساندویچ بسیار جذاب و خوشمزه است که میتوانید برای تنوع در ساندویچهای خود آن را طبخ کنید این ساندویچ را داخل نان باگت تهیه میکنند و شما میتوانید از گوشت بوقلمون نیز بجای مرغ استفاده کنید. در تهیه ساندویچ مرغ تنوری از یک سس بشامل خوشمزه به همراه پنیر دلخواه استفاده میشود و داخل همین نانهای باگت سرو میشوند طعم و مزه فوق العادهای دارد و برای مهمانی گزینه خوبی در کنار دیگر غذاها میباشد. امروز در فراشپز طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری با قارچ و فلفل دلمه و سس بشامل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۳ ق غذا خوری
آرد ۲ ق غذا خوری
شیر ۱ پیمانه
سس کچاپ ۱ ق غذا خوری
سس تای ۱ ق غذا خوری
پنیر رنده شده یا چدار به مقدار لازم
نان باگت به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمز، ادویه کاری به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری
۱ مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر
ابتدا قبل از شروع سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید و بشورید سپس پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و شیشهای شود سپس سیر را رنده کنید و به مواد اضافه کنید و تفت داده تا بوی سیر بلند شود.
۲ مرحله دوم: تفت دادن مرغ
در ادامه سینه مرغ را به همراه تمام ادویههای گفته شده و کمی نمک به پیاز و سیر اضافه کنید و خوب مرغها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بعد فلفل دلمه رنگی را خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا کمی نرم شود.
۳ مرحله سوم: افزودن قارچ
قارچها را بشورید و با دستمال خشک کنید سپس اسلایس کنید برای اینکه رنگ قارچها سیاه نشوند میتوانید کمی آبلیمو روی آنها بریزید در حد ۱ ق غذا خوری سپس به مخلوط مرغ و فلفل دلمه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده سپس این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
۴ مرحله چهارم: تهیه سس بشامل
برای این ساندویچ نیاز به سس بشامل دارید برای این کار روغن را داخل تابه ریخته و آرد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس سس کچاپ و سس تای را اضافه کنید و هم بزنید سپس شیر هم دمای محیط را به تدریج به سس اضافه کنید و هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود و سس غلیظ شود در انتها کمی نمک و آویشن به سس بزنید و از روی حرارت بردارید.
۵ مرحله پنجم: تهیه ساندویچ مرغ تنوری
برای تهیه ساندویچ مرغ تنوری سر نان باگت را کمی برش بزنید و داخل آن را کمی خالی کنید سپس کف نان سس بشامل بریزید و بعد مایه مرغ بریزید و بعد کمی پنیر دلخواه سس بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پنیر ذوب شود. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت ساندویچ مرغ تنوری
میتوانید نان باگت را با مخلوط کره و سیر رومال کنید.
میتوانید در تهیه سس بشامل از کره استفاده کنید ولی، چون در تهیه مواد پنیر هست کمی سنگین میشود.
بهتر است در انتهای پخت گریل را روشن کنید تا سطح ساندویچ مرغ تنوری گریل شود.
منبع: پارسی دی