فراشپز- سان شاین یک دسر شیک و مجلسی است که در لیوان یا جامهای بلند سرو میشود. این دسر را میتوان به عنوان میان وعده یا دسر بعد از غذا تهیه و سرو نمود. سان شاین از ژله و بستنی و تکههای تازه میوه تهیه میشود که به صورت لایه لایه درون ظرف مناسب ریخته میشود. سان شاین مانند میلک شیک در کافی شاپها نیز سرو میگردد که جایگزین بستنی است.
مواد لازم برای ۲ نفر
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
ژله بلوبری ۱ بسته
آبجوش برای هر ژله نصف لیوان
آب سرد برای هر ژله نصف لیوان
موز و کیوی به مقدار لازم
بستنی (وانیلی و بلوبری و تمشک و شکلاتی) به مقدار دلخواه
چتر ۲ عدد
شکلات به مقدار لازم
دستور تهیه سان شاین
مرحله اول
برای تهیه سان شاین خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، دو کاسه جدا گانه بر میداریم. هر کدام از ژلهها را درون یکی از کاسهها میریزیم. سپس به هر کدام نصف لیوان آب جوش اضافه کرده و سپس روی بخار کتری قرار میدهیم تا کامل حل شود.
مرحله دوم
وقتی ژلهها حل شد و شفاف شد، نصف لیوان آب سرد به هر کدام از ژلهها اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا یکدست شود. سپس درون یخچال حدود نیم ساعت قرار میدهیم تا نیم بند شود. در این فاصله، کیوی را شسته و پوست میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کیوی به صورت حلقهای نازک میبریم. ۴ برش کافی است. در ادامه بقیه کیوی را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و کنار میگذاریم. حالا موز را هم جدا گانه پوست کنده و به صورت حلقهای ۴ برش نازک ایجاد میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله بقیه موز را هم به صورت نگینی ریز، خرد میکنیم و کنار میگذاریم. ژله نیم بند شده را از یخچال بیرون آورده و با قاشق آن را خرد میکنیم. سپس ظرف مناسب سان شاین را برداشته و ته آن را یک لایه ژله خرد شده بلوبری میریزیم.
مرحله پنجم
سپس حلقههای موز را به کنارههای لیوان میچسبانیم. درون آن را هم از موز خرد شده پر میکنیم. سپس روی موز را یک لایه ژله آلوئه ورا خرد شده میریزیم. سپس دوباره به دیوارههای لیوان، ورقههای کیوی میچسبانیم.
مرحله ششم
سپس درون آن را هم از کیوی خرد شده پر میکنیم. لایه آخر از هر اسکوپ بستنی به طعم دلخواه روی آن میریزیم. سعی میکنیم از حداقل دو طعم بستنی استفاده کنیم. سان شاین را با چترهای کوچک تزیینی و هر شکلات یا ویفری تزیین میکنیم.
منبع: چی شی