“سس اسپانیایی” از آب گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله با راکس قهوه ای ( یا آرد بو داده ) تهیه میشود .

طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole

کره : 50 گرم
آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :1000 گرم
کرفس خرد شده :2 قاشق سوپخوری
هویج :2 قاشق سوپخوری
پیاز :2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس اسپانیایی Espagnole

هویج ، پیاز و کرفس را پس از شستن خرد کنید.

سپس در یک قابلمه کره را بریزید تا ذوب شود. بعد آرد را با کره تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.

بعد آب گوشت را داخل آرد تفت داده شده بریزید تا به جوش بیاید.

بعد از به جوش آمدن آب گوشت ، پیاز ، هویج و کرفس خرد شده را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه سبزیجات با حرارت کم بپزند و له شوند.در آخر آنها را از صافی رد کنید و سس بدست آمده را در کنار غذاهای گوشتی سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سس اسپانیایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *