“سس قارچ” یک سس بسیار خوشمزه و مناسب برای استیک، شنیسل و انواع غذاهای گوشتی که می توان با سبزیجات پخته نیز مصرف نمود.

سس قارچ عموما برای استیک ، پاستا و … درست می شود که همراه با این غذاها طعم بسیار لذیذ و باب میل می دهد (ماهیت این سس همانند سس مایونز و سس هلندی برای طعم دهی می باشد) ، به همین دلیل ما سعی کرده ایم در ادامه این مطلب برای شما طرز تهیه سس قارچ را بیان کنیم :

مواد لازم برای سس قارچ

آب گوشت :1 پیمانه

آرد سفید :1 قاشق سوپخوری

کره :50 گرم

قارچ :250 گرم

نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه سس قارچ

کره را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ذوب شود و بعد از اینکه کره کف کرد و کفش خوابید آرد را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آبگوشت را کم‌کم داخل ظرف میریزیم و حرارت را کمتر می کنیم سپس نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس  یکدست شود.

در این فاصله قارچ ها را هم در کمی کره تفت میدهیم و به سس نرم شده اضافه می کنیم و هم میزنیم.

بعد از چند جوش سس را از روی حرارت برمیداریم.

نکات تکمیلی در مورد سس قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *