“سس پستو” یک سس پاستای ایتالیایی که بسیار معروف و مناسب گیاه خواران است. می توان آن را برای مدتی در یخچال نگهداری نمود.
مواد لازم برای سس پستو
دانۀ کاج Pine nuts:نصف پیمانه
ریحان تازه:4 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده:نصف پیمانه
سیر:1 حبه
نمک و فلفل:به میزان لازم
روغن زیتون:نصف پیمانه
طرز تهیه سس پستو
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده شود و طلایی رنگ شود.
بعد دانه ها را از فر خارج میکنیم و میزاریم تا خنک شود.
سپس دانه ها را با پنیر ، سیر ،ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
و اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی شود میتوانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.
روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط شود و کاملا یکدست شود.
این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگه دارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد سس پستو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
منبع: نمناک