فراشپز- سس پنیر یا دیپ پنیر یکی از انواع سس‌های خوشمزه بین المللی است که به همراه غذا‌های فست فودی سرو می‌شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم سس پنیر

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

شیر سرد ۱ لیوان

پنیر چدار رنده شده ۱٫۵ لیوان

پودر سیر ¼ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری

دستور تهیه سس پنیر

مرحله اول

برای تهیه سس پنیر رستورانی ابتدا شیر سرد را داخل یک قابلمه مناسب یا شیر داغ کن می‌ریزیم، سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم تا نشاسته ذرت تا حد ممکن در شیر حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه حاوی شیر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به صورت مداوم هم می‌زنیم تا شیر شروع به غلیظ‌تر شدن کند. پس از اینکه شیر کمی غلظت پیدا کرد، پنیر چدار رنده شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا پودر سیر را به همراه فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و مواد را مخلوط می‌کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و سس غلیظ شود. در صورت تمایل می‌توانیم ادویه‌های مورد پسند خود را نیز به سس اضافه کنیم تا طعم بهتری را تجربه کنیم.

مرحله چهارم

مثلا اگر سس‌های تند را دوست داریم می‌توانیم مقداری زنجبیل و فلفل قرمز هم به سس اضافه کنیم. پس از اینکه پنیر چدار ذوب شد و سس یکدست شد، آنرا از روی حرارت کنار می‌گذاریم، سپس به صورت گرم سرو می‌کنیم.

منبع: چی شی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *