فراشپز- سوهان کنجدی نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که از کنجد، عسل، کره یا روغن، زعفران و هل تهیه می‌شود. این شیرینی طعمی دلچسب و بافتی ترد و شکننده دارد و می‌توان آن را به عنوان یک میان وعده یا دسر سرو کرد.

سوهان کنجدی بدون شکر، یکی از مدل های سوهان است که به دلیل نداشتن شکر، طرفداران زیادی داشته و بسیار محبوب است. برای تهیه این شیرینی خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه سوهان کنجدی:

کنجد: ۱ پیمانه
عسل: ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
هل: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوهان کنجدی:

کنجد را در یک تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود. مراقب باشید که کنجد نسوزد.
عسل، کره یا روغن، زعفران دم کرده و هل را به کنجد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
مخلوط را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا سوهان به غلظت دلخواه برسد.
سوهان را در یک ظرف مناسب بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
سوهان خنک شده را به قطعات دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها

نکات تکمیلی:

می‌توانید به جای عسل از شیره انگور یا شیره خرما نیز استفاده کنید.
برای طعم قوی‌تر زعفران، می‌توانید زعفران را به مدت ۲۴ ساعت در آب دم کنید.
برای تزیین سوهان کنجدی می‌توانید از خلال بادام، پسته یا پودر نارگیل استفاده کنید.
سوهان کنجدی بدون شکر یک شیرینی سالم و مقوی است که می‌توانید به عنوان یک میان وعده یا دسر میل کنید. این شیرینی برای افراد دیابتی و کسانی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند مناسب است.

منبع: دلگرم

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *