شش‌انداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست می‌شود و جالب اینکه هرکدام مواد اولیه و طبخ متفاوتی دارد. ما شش‌انداز گیلانی را انتخاب کردیم و آن را آموزش می‌دهیم. غذایی که سرشار از مواد مغذی است و قطعا طعم جذاب آن حالتان را خوب می‌کند.

مواد لازم:

مغز گردو: ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی: ۵ عدد
رب انار ترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده: ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. مغز گردو را کاملا ساییده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه ۲ تا ۳ پیمانه آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد. سپس دو پیمانه آب و رب انار را اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد .

۲. پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجان‌های خرد شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

۳. سپس بادمجان‌ها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیافتد. شش انداز بادمجان حدود ۷۰ دقیقه نیاز به پخت دارد.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *