فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را میکشند و بسیاری از هواداران این میوه نمیدانند که طرز تهیه شور گوجه سبز خوشمزه خانگی بسیار ساده است. این میوه محبوب کوچک و آبدار میتواند به صورت ترشی و شور هم در کنار غذاها سرو شود. افرادی که چربی خون بالا دارند، تاثیرات مفید این میوه را نباید نادیده بگیرند.
علاوه بر این، گوجه سبز به خاطر اسید بنزوئیک موجود در آن، خاصیت ضد میکروبی و قارچی برای بدن دارد. در این مطلب میخواهیم سادهترین روش تهیه شور گوجه سبز را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه شور گوجه سبز
گوجه سبز تازه دو کیلوگرم
سرکه سفید یک لیتر
نمک دو قاشق چایخوری
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
ترخون و مرزه خشک دو قاشق غذاخوری
پونه دو شاخه
سیر چهار حبه
طرز تهیه شور گوجه سبز
مرحله اول
یک نکتهای که در ابتدای کار باید رعایت کنید؛ استفاده از گوجه سبزهای ترد و تازه است که روی کیفیت شور حسابی تاثیر میگذارد. گوجه سبزها نباید بیش از حد رسیده و له شده باشند و بهتر است حتی کمی کال به نظر برسند. بعد از انتخاب گوجه سبز مناسب، آنها را همراه با سیر و سبزیها خوب بشویید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند. خوب خشک شدن مواد شور باعث ماندگاری بهتر و کپک نزدن شور میشود.
مرحله دوم
بعد از این که تمام مواد خشک شدند، یک شیشه مناسب بردارید و داخل شیشه را خوب بشویید و کاملا خشک کنید. ظرف ترشی شما باید به درست استریل و خشک شود تا شور بعد از گذشت مدتی کپک نزند.
مرحله سوم
گوجه سبزها را داخل شیشه ریخته و لابهلای آنها نمک، سبزیهای خشک شده و حبههای سیر بریزید و شاخههای پونه را قرار دهید. بعد از انجام این مراحل باید در شیشه را محکم ببندید و در جای خنک به دور از نور آفتاب قرار دهید. هر زمان که گوجه سبز شما تغییر رنگ داد، شور آماده است.
فوت و فنهای تهیه شور گوجه سبز
مقداری سرکه اضافه کنید تا به اندازه یک بند انگشت روی گوجه سبزها را بگیرد.
اجازه دهید روی ظرف کمی فضای خالی داشته باشد.
تمام مواد باید کاملا خشک باشند تا شور کپک نزند و میسن جار یا همان شیشه ترشی شما هم باید درست استریل شده باشد.
منبع: کاله