امروز را به شیرینیپزی اختصاص دهید؛ مواد اولیه این شیرینی را تهیه کنید و پا به پای ما آن را درست کنید.
کره : ۱۲۵ گرم
زنجبیل آسیاب شده: ۲ قاشق چایخوری
آرد: ۳۵۰ گرم
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
شکر قهوهای: ۱۷۵ گرم
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
شربت ذرت یا عسل: ۳ قاشق سوپخوری
۱. کره را به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید و اجازه دهید تا کره در دمای اتاق نرم شود.
۲. سپس جوش شیرین و دارچین و آرد و زنجبیل را الک کنید.
۳. کرههای خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط این مواد را هم بزنید. در مرحله بعدی شکر را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
۴. عسل و تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و آنها را به کمک قاشق هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. سپس مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد شیرینی را هم بزنید تا به شکل خمیر در آیند. سپس روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و خمیر شیرینی را روی سطح صاف به مدت چند دقیقه ورز دهید.
۵. خمیر ورز داده شده را به قطر نیم سانت روی سطح صاف پهن کنید. سپس با کمک قالب شیرینی روی خمیر را قالب بزنید. توجه داشته باشید که میتوانید از هر نوع قالب با شکل دلخواهی برای قالب زدن خمیر شیرینی استفاده کنید.
۶. در مرحله آخر کاغذ روغنی را در کف قالب فر پهن کنید؛ سپس شیرینیهای قالب زده شده را در قالب فر بچینید و قالب فر را به مدت ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. وقتی که شیرینیها طلایی رنگ و پخته شدند، آنها را از فر بیرون آورید.
منبع: ایرنا
فراشپز- اگر اهل جنوب کشور هستید، این غذا را حتما خوردهاید. یتیمی، یتیمک و یتیمچه،…
فراشپز- هزاری از غذاهای لذیذ و پرطرفدار مردم بندرعباس محسوب میشود که آن را با…
فراشپز- اونیگیری یا اموسوبی، نوعی توپک برنجی یا کوفته برنجی ژاپنی است که به شکلهای…
فراشپز- خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که از…
فراشپز- قرمه بادمجان نوعی خوراک بسیار خوشمزه و آسان است که از ترکیب بادمجان با…
فراشپز- قرهماش شورباسی نوعی خوارک خوشمزه و مقوی ترکی است که از ترکیب قرهماش با…