آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی؛ ترد و خوشمزه

فراشپز- یکی از جذاب‌ترین شیرینی‌ها، شیرینی نارگیلی است که می‌توانیم با رعایت نکاتی ساده آن را در خانه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی:

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد تخم مرغ کوچک
پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم
شکر: ۱ پیمانه سر پر
روغن مایع: ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری
سرکه یا آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت شیرینی نارگیلی:

۱. داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

۲. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد.

۳. به این مرحله داغ زدن می‌گویند و باید با دقت انجام شود. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک‌تر شوند.

۴. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

۵. با فشار قیف مایه شیرینی‌ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت یک‌ماه در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

با این دمنوش‌های جادویی، بی‌خوابی را برای همیشه فراموش کنید!

فراشپز- خواب، گوهری نایاب در زندگی پرهیاهوی امروز، پناهگاهی امن برای ذهن و جسم خسته…

12 دقیقه ago

بولانی کچالو؛ نان مغزدار افغان‌ها

فراشپز- بولانی کچالو یکی از غذا‌های لذیذ و محبوب افغانستانی است با طرز تهیه آسان…

47 دقیقه ago

دستور پخت پلو نخود فرنگی زعفرانی با گوشت چرخ کرده

فراشپز- پلو نخود فرنگی، یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین پلو‌ها می‌باشد که از نخود فرنگی…

1 ساعت ago

(ویدئو) طرز تهیه کتلت گوشت به سبک آشپز آلمانی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه برای کتلت گوشت: ۵۰۰ گرم…

2 ساعت ago

زمان مناسب صرف سالاد و آنچه نمی‌دانید

فراشپز- سالاد سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و غذایی عالی برای کاهش وزن می‌باشد،…

2 ساعت ago

دستور پخت سوتی پلو اردبیلی با مرغ و خرما

فراشپز- شیر پلو؛ یکی از غذا‌های سنتی و ایرانی می‌باشد که مخصوص آذری زبان‌ها می‌باشد…

3 ساعت ago