شاید شما هم دوست داشته باشید که شیرینی خوشمزه ناپلئونی را خودتان بپزید. تجربه‌ی پخت شیرینی مانند دیگر آشپزی‌ها، لذت بخش و دوست داشتنی است.

مواد مورد نیاز

خمیر هزارلای آماده ۱ بسته
پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل مایع ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی

طرز تهیه

۱. بهتر است قبل از دست به کار شدن ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

۲. دور تا دور خمیر هزارلا را با کاتر ببرید.

۳. سپس آن را با کاتر از وسط دو نیم کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدید داخل سینی فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید، تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه شود .

۴. دمای فر را پایین آورید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۵ درجه فارنهایت فر قرار دهید تا روی خمیر کمی طلایی شود.

۵. وقتی که از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است.

۶. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده کنید.

۷. خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید و با هم زن برقی یکدست کنید. بهتر است ظرف و سر هم‌زن را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا بر اثر سرما هنگام هم‌زدن ، خامه زودتر فرم گیرد.

۸. یک عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا پف کند و هنگام فرم گرفتن خامه، تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.

۹. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم کنید .

۱۰. لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پف آن بگیرید و از خرده های ایجاد شده توسط ضربه‌ی چاقو، برای تزیین خود شیرینی استفاده ‌کنید .

۱۱. این شیرینی را می توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدن هنگام میل کردن ترجیح به دو لایه درست کردن آن است. می‌توانید برای لایه میانی این شیرینی بجای خامه از کرم وانیل هم استفاده کنید.

۱۲. حالا لایه اول نان را به کمک چاقو با خامه بپوشانید و سپس لایه دوم را روی آن بگذارید و با کمی فشار دست، جایش را ثابت ‌کنید.

۱۳. روی لایه دوم هم خامه برزید و تا هر چند لایه‌ای که می‌خواهید این مراحل را تکرار کنید.

۱۴. در نهایت لایه‌های خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر کنید و روی لایه آخر که با خامه پوشیده شده است همراه مقداری پودر قند و پودر پسته بریزید. قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید.

۱۵. توصیه می‌کنم شیرینی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم‌تر شود و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه، شیرینی را برش بزنید.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *