فراشپز- اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید.
برنج نیم دانه: یک پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر پرچرب: یک لیتر
هل ساییده شده: یک قاشق چایخوری
خامه: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
۱. برنج را از شب قبل خیس کنید.
۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.
۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.
۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.
۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.
۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.
۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- با طرز تهیه پلو بریانی، یکی از خوشمزهترین غذاهای هندی، پاکستانی و بلوچی آشنا…
فراشپز- خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴۵۰ گرم شیر، ۵۰…
فراشپز- وافل چیز کیک؛ یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که از ترکیب وافل به…
فراشپز- کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که…
فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما نشان میدهد چگونه با استفاده از…