آشپزی

طرز تهیه شیر برنج؛ دسری برای تمام فصل‌ها

فراشپز- اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج:

برنج نیم دانه: یک پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر پرچرب: یک لیتر
هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
خامه: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت شیر برنج:

۱. برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پلو بریانی با سبزیجات؛ غذای مجلسی بلوچی

فراشپز- با طرز تهیه پلو بریانی، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای هندی، پاکستانی و بلوچی آشنا…

35 دقیقه ago

طرز تهیه خاگینه؛ ساده و خوشمزه

فراشپز- خاگینه در زبان فارسی به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده و…

1 ساعت ago

(ویدیو) بامیه را به سبک قنادی‌ها در خانه درست کنید

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴۵۰ گرم شیر، ۵۰…

3 ساعت ago

طرز تهیه وافل چیز کیک بدون دستگاه در فر

فراشپز- وافل چیز کیک؛ یکی از دسر‌های بسیار خوشمزه است که از ترکیب وافل به…

4 ساعت ago

این کیک موزی خوشمزه را بدون فر درست کنید

  فراشپز- کیک موز یک کیک خوشمزه و مقوی و بسیار پر طرفدار است که…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه ساندویچ سریع با آرد و تخم‌مرغ

فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما نشان می‌دهد چگونه با استفاده از…

5 ساعت ago