فراشپز- فلافل، غذای گیاهی، کم کالری و خوشمزه مدیترانه‌ای که همراه با سس‌های متنوع خانگی غذای بی نظیری برای گیاهخواران است که در این مطلب آموزش تهیه “فلافل مدیترانه‌ای” را برای شما در نظر گرفته‌ایم.

مواد لازم فلافل مدیترانه‌ای

نخود پخته شده ۴۰۰ گرم

فلفل رنگی ۲ عدد

گشنیز تازه ۱ دسته

لوبیای پخته شده ۴۰۰ گرم

پنیر فتا ۲۵۰ گرم

آرد ۱ قاشق غذاخوری

پیازچه ۸ عدد

ترتیلای کوچک ۸ عدد

روغن ۱ قاشق غذاخوری

سس چیلی ۱ قاشق غذاخوری

ادویه مخلوط ۱ قاشق مرباخوری

لیمو ترش ۱ عدد

سس هریسا ۱ قاشق غذاخوری

سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه

ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو

طرز تهیه فلافل مدیترانه‌ای

ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل خیس کنید تا هم نفخ آنها گرفته شود و هم زودتر بپزند. در حین خیس خوردن باید چند بار آب آن را عوض کنید. بعد از اینکه نخود و لوبیا خیس داده شدند آنها را بپزید و آب آنرا جدا کنید.

نخود و لوبیا‌ها را به همراه مقداری نمک، فلفل، آرد، ساقه گشنیز، سس هریسا، پوست لیموی رنده شده و از هر ادویه‌ی دلخواه دیگری که دوست دارید داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا همه مواد کنار هم له شوند.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه یک قاشق غذا خوری روغن داخلش بریزید تا در اثر حرارت ملایم روغن داغ شود.

سپس مواد فلافل درست شده را با دست به صورت دایره‌هایی با ضخامت ۱ و نیم سانتی متر در بیاورید و داخل روغن بریزید تا دو طرف فلافل سرخ شود.

در این فاصله ترتیلا‌ها را در ماکرویو با قدرت ۸۰۰ وات و به مدت ۴۵ ثانیه قرار دهید تا داغ شود.

دانه‌های فلفل‌های رنگی را بیرون بیاورید و به همراه سالسای گوجه فرنگی و پیازچه و کمی نمک و فلفل روی دستگاه گریل، گریل کنید.

در نهایت سس چیلی را با پنیر مخلوط کنید. فلافل‌ها را به همراه سبزیجات گریل شده و برگ گشنیز در ظرف سروتان بریزید و در آخر آب لیمو را روی سبزیجات بچکانید؛ و با سس آماده شده و نان ترتیلا میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد فلافل مدیترانه‌ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.

فلافل مدیترانه‌ای را می‌توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *