درست کردن “فیله ماهی کباب” را در این بخش از غذاهای رژیمی بیاموزید.

مواد لازم برای فیله ماهی کباب

فیله ماهی هر نفر 200 گرم
آب لیموترش
نمک و فلفل
پیازچه خرد شده
لیموترش 1 عدد حلقه ای شده
هویج خرد شده در صورت تمایل
عصاره سبزیجات
کره یا روغن زیتون
گوجه فرنگی در صورت تمایل

طرز تهیه فیله ماهی کباب

فیله ماهی را در مقداری آب لیمو ترش کمی نمک و فلفل بخوابانید.و اگر دوست داشتید میتوانید مقداری روغن زیتون یا کره هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت این مواد به خورد ماهی بروند و آن را مزه دار کنند.

کاغذ فویلی را باز کنید به اندازه ای که بتوانید تمام موادی که گفته شده را در آن جای دهید و روی آن را بپوشانید.

سپس ماهی مزه دار شده را به همراه پیازچه و هویج خرد شده ،عصاره سبزیجات ، آب لیموترش و حلقه های لیمو ترش و گوجه فرنگی 4 قاچ شده داخل فویل قرار دهید و فویل را بپوشانید و برای اینکه بخار داخل پخت هنگام حرارت خارج شود چند سوراخ هم روی فویل ایجاد کنید.

فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و بسته فویل را در آن قرار دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بپزد.بعد از پخته شدن ماهی آن را از فر بیرون بیاورید و با دورچین های دلخواه سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد فیله ماهی کباب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فیله ماهی کباب را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *