مواد لازم
برنج | ۲ پیمانه |
لوبیا سبز | ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب | ۱ ق غذا خوری |
سویا | ۱/۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه پلویی، دارچین، زیره | به مقدار لازم |
طرز تهیه لوبیا پلو با سویا
1مرحله اول: آماده سازی
ابتدا برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس سر و ته لوبیا سبز را بزنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس گوجه فرنگی ها را نیز پوره یا رنده ریز بزنید. داخل یک تابه کمی روغن ریخته و پوره گوجه و لوبیا سبز را خوب تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده و خوشرنگ شود.
2مرحله دوم: تفت دادن پیاز و سویا
سویا را داخل یک کاسه ریخته و کمی آب داغ روی آن بریزید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شود. سپس سویا را داخل آبکش ریخته و فشار دهید تا آب اضافه خارج شود. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی با روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد سیر را اضافه کنید و در انتها سویا را بریزید.
3مرحله سوم: تهیه مواد میانی لوبیا پلو با سویا
ادویه ها را به همراه سویا بریزید و مواد را خوب سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود. مواد لوبیا و گوجه را اضافه کنید و با مواد خوب تفت دهید تا یکدست شود. مواد لوبیا پلو حاضر شده است.
4مرحله چهارم: پخت لوبیا پلو با سویا
برنج را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید و نرم شود. سپس آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید و مقداری برنج و کمی از مواد میانی بریزید و همین طور لایه ها را تکرار کنید و در انتها روی مواد کمی دارچین و زعفران بریزید و لوبیا پلو با سویا را برای ۳۵ دقیقه دم بگذارید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه لوبیا پلو با سویا برای دو نفر بسیار ساده و خوشمزه
- به دلخواه می توانید به مواد هویج خرد شده نیز اضافه کنید.
- افزودن سیر دلخواه است و می توانید حذف کنید.
- می توانید در انتها کمی گل محمدی روی پلو بریزید.
منبع: پارسی دی