فراشپز- کرمان علاوه بر اینکه زیره های معروفی دارد یک غذای لذیذ هم دارد که معمولا در شب یلدا پخته می شود.

لپه پلو در میان خانواده های کرمانی جزو غذاهای پر طرفداری است که کمتر اهالی کرمان را می توانید پیدا کنید که تمایلی به خوردن این غذا نداشته باشد.

لپه پلو کرمان

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: یک ساعت

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم:

لپــه: ۲۰۰گرم

برنــج: ۶۰۰گرم

گوشــت چرخ کرده:۳۰۰گــرم

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

زیره سیاه: یک قاشق ســوپخوری

نمک، فلفل ســیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

روش تهیه:

۱. زرشک را ۱۵دقیقه و خلال های بادام را هم یک ساعت در آب خیس کنید.

۲. لپه ها را هم بجوشانید. پیازها را خرد و سرخ کنید. سپس زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره و چوب دارچین را اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید.

۳.گوشت چرخ کرده را هم تفت دهید. سپس رب گوجه را بیفزایید. لپه ها را به مایه گوشت چرخ کرده اضافه کنید و در آخر، به آنها نمک بزنید و بگذارید تا گوشت چرخ کرده بپزد.

۴.برنج را آبکش کنید و یک لایه از برنج را داخل قابلمه بریزید و روی آن را یک لایه از مایه لپه پلو اضافه کنید و دوباره یک لایه برنج بریزید تا مواد تمام شود.

۵.برنج را دم کنید. زرشک و خلال بادام را در کره تفت دهید و برای تزئین برنج استفاده کنید.

نکته: به جای گوشت قلقلی می توانید از گوشت خورشی هم استفاده کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *