فراشپز- مارمالاد مثل مربا از میوه و شکر تهیه می‌شود، اما بر خلاف مربا تکه‌های میوه در آن دیده نشده و حالت خمیری و ژله‌ای دارد. در این مطلب طرز تهیه انواع مارمالاد خوشمزه را خواهید دید. مارمالاد هم در تهیه شیرینی‌ها استفاده می‌شود و هم برای صبحانه و عصرانه.

تفاوت طرز تهیه مارمالاد و مربا

در تهیه مارمالاد ژلاتین به کار می‌رود و حالت ژله‌ای شکل دارد.

در مارمالاد میوه پخت کمتری برده و عطر و طعم میوه در آن حفظ می‌شود.

در تهیه مارمالاد میوه کاملا نرم می‌شود و خمیری شکل است.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد به

به یک کیلو

آب لیموی تازه یک دوم پیمانه

شکر ۲ تا ۳ پیمانه (بستگی به خودتان دارد من دو پیمانه شکر و یک دوم پیمانه عسل استفاده کردم)

آب ۲ تا ۳ پیمانه (بستگی به آبی دارد که خود میوه در هنگام خواباندن در شکر پس میدهد)

هل یا دارچین به میزان دلخواه

طرز تهیه مارمالاد به

ابتدا به‌ها را بشویید. پوستشان را بگیرید، مغز سخت میوه را جدا کرده و سپس رنده کرده یا ریز خرد کنید.

دانه‌های به را نگه دارید تا هنگام پخت از آن برای ژله‌ای شکل کردن مارمالاد استفاده کنید.

به‌ها را در کاسه بزرگی ریخته و رویشان آب لیموی تازه بریزید. وقتی کاملا با آبلیمو آغشته شدند، شکر را روی به بریزید و بگذارید تا یکی دو ساعت بماند.

آب را در یک قابلمه‌ای با کف ضخیم روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس به و شکر را در قابلمه بریزید.

اگر به و شکر آب انداخته آبش را هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارات مناسب قرار دهید. دانه‌های به را هم اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و مارمالاد به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود ۳ ساعت بپزد و به قوام آید.

باید هر از چند گاهی مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از به قوام آمدن نسبی، عسل، هل و دارچین را اضافه کرده و مجددا نیم ساعت بیشتر روی حرارت بگذارید تا کاملا غلیظ شود.

می‌توانید طی پخت با پوره کن به‌ها را له کنید. بعد از پختن مارمالاد آن را در شیشه‌های مناسب پاکیزه بریزید.

نکات

میزان آب لیمو در رنگی‌تر شدن به واقعا موثر می‌باشد.

یادتان باشد شیشه‌های مربا را کاملا استرلیزه کنید.

میتوانید به جای هل و دارچین از وانیل استفاده کنید.

منبع: تصویر زندگی

به اشتراک بگذارید:

administrator

1 نظر

  • مینا, 1403-10-12 @ 1:29 ب.ظ پاسخ

    عالیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *