فراشپز- مافین میوه خشک؛ یکی از جذابترین انواع مافینها میباشد. مافینها به دو دسته انگلیسی و آمریکایی تقسیم میشوند. مافینها با کاپ کیکها بسیار متفاوت است شاید در شکل ظاهری شبیه باشند و تشخیص آن کمی سخت باشد ولی باید بدانید در مافین از انواع میوهها استفاده میشود و علاوه بر آن کره جایگزین روغن مایع میشود. شما برای تهیه این مافین میتوانید از میوههای خشک شده خود در منزل با هر طعم و مزه که دوست دارید استفاده کنید یا به صورت آماده میوه خشک تهیه کنید ولی تهیه میوه خشک خیلی کار آسان و مقرون به صرفهای میباشد شاید کمی زمان بر باشد ولی ارزان تمام میشود. مافین مخلوط میوههای خشک و جو بافتی جویدنی دارد. این مافین مزه کمی شیرین دارد. بخاطر جوی پرک شده در بافتش به کنترل اشتهای کاذب کمک میکند. امروز در فراشپز مافین میوههای خشک را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد لازم
مخلوط میوههای خشک شده ۱۵۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
جو پرک ۴۵ گرم
کره نرم شده ۱۲۷ گرم
شکر سفید ۵۵ گرم
شکر قهوهای ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۳ ق چای خوری
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
نمک ۱ پنس
جوش شیرین ۱ ق چای خوری
طرز تهیه مافین میوههای خشک
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا جو پرک را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود. تمام مواد را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند و کره دستور نرم شود. تمام مواد خشک دستور (آرد، جو، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک) را داخل کاسهای ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. فر را روشن کنید و بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه گرم شود. میوههای خشک را کمی در آرد میغلطانیم تا هنگام پخت به ته مافین نرود.
مرحله دوم: همزدن کره و شکر
کره نرم شده را داخل کاسه همزن ریخته و با شکر سفید و شکر قهوهای به مدت ۵ دقیقه با تندترین دور همزن خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود حتما با کمک لیسک دور گیر کنید تا تمام کره هم بخورد وگرنه مزه خامی کره داخل مافینها احساس میشود.
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
تخم مرغها دانه دانه به کره اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید با تخم مرغ آخر وانیل را افزوده و مجدد هم بزنید در انتها شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ۳۰ ثانیه هم بزنید. مواد خشک مخلوط شده را به موادتر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت مافین میوههای خشک
قالب مافین را حاضر کرده و از کپسولهای مخصوص آن داخلش میگذاریم با کمک قاشق ۲/۳ قالب را پر کنید و دو بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود سپس در فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید سپس مافینها را از قالب خارج کنید و به دلخواه تزئین کرده به همین سادگی مافین میوههای خشک ما حاضر شد. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت مافین میوههای خشک
میتوانید جو پرک را مزه دار کنید یعنی مقداری دارچین یا وانیل اضافه کنید.
اگر قالب مافین نداشتید میتوانید از کپسولهای مقوایی محکم استفاده کنید.
مواد را بیش از اندازه داخل قالب نریزید وگرنه موقع پخت از قالب سر ریز میشود.
شکر قهوهای باعث خوش رنگ شدن مافینهای میشود ولی اگر در دسترس نداشتید حذف کنید.
منبع: پارسی دی