فراشپز- محلبی کرم لاته یکی از دسر‌های محبوب و خوشمزه کشور ترکیه است که می‌توانیم آنرا به صورت کلی یا تک نفره درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی کرم لاته در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

شیر ۱ لیتر

شکر ۱٫۵ لیوان

نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۱ عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو برای تزیین

مواد لایه‌های رنگی

شکلات تلخ ۸۰ گرم

قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه محلبی کرم لاته

مرحله اول

برای تهیه محلبی کرم لاته خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر، آرد، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و وانیل درون یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و با همزن دستی یا چنگال مواد را ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و به صورت مداوم هم می‌زنیم تا بافت مواد شبیه فرنی شود. توجه داشته باشید که مواد باید با حرارت خیلی کم به غلظت برسند تا طعم خامی نشاسته و آرد گرفته شود.

مرحله سوم

پس از اینکه غلظت مواد به فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و کمی صبر می‌کنیم تا مایه دسر از داغی بیفتد، سپس خامه هم دمای محیط را به آن اضافه می‌کنیم و به خوبی ترکیب می‌کنیم.

مرحله چهارم

مایه دسر را به ۳ قسمت تقسیم می‌کنیم، قسمت ساده را درون ظرف‌های سرو می‌ریزیم. به یکی از قسمت‌های باقیمانده شکلات تلخ اضافه کرده و به قسمت دیگر قهوه فوری اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد را مخلوط می‌کنیم تا رنگشان تغییر کند و کاملا یکدست شود، سپس قسمت‌های رنگی را هم به ترتیب درون ظرف‌های سرو می‌ریزیم. در آخر مقداری پودر کاکائو روی دسر‌ها الک می‌کنیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که تعداد لایه‌های دسر و رنگ‌ها سلیقه‌ای است و از مواد دیگر نیز می‌توانیم برای تغییر رنگ دسر استفاده کنیم. پس از گذشت دو ساعت می‌توانیم دسر‌ها را از یخچال خارج کرده و سرو کنیم.

منبع: چی شی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *