فراشپز- محلبی کرم لاته یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه کشور ترکیه است که میتوانیم آنرا به صورت کلی یا تک نفره درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی کرم لاته در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ۱ لیتر
شکر ۱٫۵ لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو برای تزیین
مواد لایههای رنگی
شکلات تلخ ۸۰ گرم
قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه محلبی کرم لاته
مرحله اول
برای تهیه محلبی کرم لاته خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه شکر، آرد، نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و وانیل درون یک قابلمه مناسب میریزیم و با همزن دستی یا چنگال مواد را ترکیب میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا بافت مواد شبیه فرنی شود. توجه داشته باشید که مواد باید با حرارت خیلی کم به غلظت برسند تا طعم خامی نشاسته و آرد گرفته شود.
مرحله سوم
پس از اینکه غلظت مواد به فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم و کمی صبر میکنیم تا مایه دسر از داغی بیفتد، سپس خامه هم دمای محیط را به آن اضافه میکنیم و به خوبی ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
مایه دسر را به ۳ قسمت تقسیم میکنیم، قسمت ساده را درون ظرفهای سرو میریزیم. به یکی از قسمتهای باقیمانده شکلات تلخ اضافه کرده و به قسمت دیگر قهوه فوری اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد را مخلوط میکنیم تا رنگشان تغییر کند و کاملا یکدست شود، سپس قسمتهای رنگی را هم به ترتیب درون ظرفهای سرو میریزیم. در آخر مقداری پودر کاکائو روی دسرها الک میکنیم و در یخچال قرار میدهیم.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که تعداد لایههای دسر و رنگها سلیقهای است و از مواد دیگر نیز میتوانیم برای تغییر رنگ دسر استفاده کنیم. پس از گذشت دو ساعت میتوانیم دسرها را از یخچال خارج کرده و سرو کنیم.
منبع: چی شی