با خواندن دستور تهیه “مربای آلو قرمز” به راحتی این مربای خوشمزه را در خانه درست کنید.

مواد لازم برای مربای آلو قرمز

آلوی قرمز درشت و سفت : 2 کیلو
شکر :2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
زعفران آب گرفته : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای آلو قرمز

آلو ها را تمیز کنید و دم آن را در بیاورید و بشوید ، سپس در یک ظرف آب را به جوش بیاورید و آلوها را داخل آن بریزد و سریع بیرون بیاورید فقط در حد یک جوش خوردن.بعد آلوها را در صافی خالی کنید و بلافاصله پوست آن را بگیرید.

سپس لابه لای آن شکر بریزید و حدود 36 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر در آلوها حل شود و آلو آب بیندازد. بعد حدود یک ونیم لیوان آب داخل ظرف آلوها میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.قبل از داغ شدن آب ،آلوها را از آب بیرون بیاورید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.

بعد از قوام آمدن شربت ، آلوها و آبلیمو را در آن بریزید و تا دو ،سه جوش زد حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن در شیشه تمیز و خشک بریزد و در جای سرد قرار دهید.

نکات تکمیلی در مورد مربای آلو قرمز

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای آلو قرمز را می توانید در وعده میان وعده – سرو کنید .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *