مربای انجیرخشک یک مربای ساده است که تنها از ترکیب انجیر خشک، شکر و آب لیمو درست می شود و برای تهیه آن نیازی به هیچ افزدونی دیگری نیست.

مقداری موادی که نیاز داریم برای تهیه مربای انجیر خشک در ادامه ذکر شده است که به صورت دقیق اضافه نمایید تا بهترین طعم مربا را داشته باشید :

مواد مورد نظر مقدار لازم

انجیر 1/5 کیلو گرم
شکر 1 کیلوگرم
آب انجیر 1/5 پیمانه
آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای انجیر خشک :

انجیرهای خشک را بشویید و بعد در مقداری آب سرد ، حدود 3 تا 5 ساعت خیس دهید تا نرم شوند.

بعد از نرم شدن انجیرها ، یک و نیم پیمانه از آب انجیری که در آن انجیرهای خشک را خیس دادید به همراه شکر داخل قابلمه ای لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

تا شکر حل شود و به جوش بیاید.سپس انجیر های نرم شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ریزبجوشند. وقتی مربا قوام لازم رسید و انجیرها پخته شدند

در پنج دقیقه آخر پخت ، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید.

مربا را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا سرد شود. سپس در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات درست کردن مربای انجیر :

برای اطمینان از غلظت مربا کمی از شهد آن را در یک ظرف بریزید و چنددقیقه ای در یخچال قرار دهید تا از میزان قوام آن مطمئن شوید.

برای بدست آوردن شربت انجیر باید مقدار آب و شکر را افزایش دهید.

میزان گلاب و زعفران بنا به ذائقه شما اختیاری و قابل تغییر است.

نکات تکمیلی در مورد مربای انجیر خشک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 18دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *