از فرصت استفاده کنید و زردآلوهای جذاب این فصل را مربا کنید.

مواد لازم:

زردآلو: ۱ کیلو و نیم
شکر: ۹۰۰ گرم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا قابلمه‌ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار می‌دهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.

۲. زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا زردآلوها بپزند.

۳. کمی هم نمک به زرد آلوها می‌زنیم تا طعم زردآلوها تشدید شود.

۴. بعد از کمی تفت دادن شکر را به زردآلوها اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آب زردآلوها در بیاید.

۵. حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد. حدودا نیم ساعت طول می‌کشد تا آب زردآلوها کاملا کشیده شود.

۶. بعد از اینکه آب زردآلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.

۷. ممکن است ۳ تا ۲ ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زردآلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *