اگر به دنبال یک مربای ساده و خوشمزه با مواد در دسترس هستید، مربا شیر انتخاب خوبی برای شما است، طرز تهیه انواع مربا شیر را در این مطلب بخوانید.

شاید شنیده باشید که با هر چیزی میتوان مربا تهیه کرد؛ بله درست است مثلا مربای شیر که یک مربای بسیارمقوی و خوشمزه است که به راحتی و در کمترین زمان تهیه می شود. در این بخش چند روش تهیه مربای شیر را آموزش خواهیم داد.

روش اول:طرز تهیه مربای شیر زعفرانی

برای تهیه مربای شیرزعفرانی به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم تهیه مربای شیر زعفرانی

شیر پرچرب 1 لیتر
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
شکر 1 کیلو گرم

طرز تهیه مربای شیرزعفرانی

در یک قابلمه شیر را بریزید.

شکر را به شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از حل شدن شکر، زعفران دم کرده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را کم کنید.

مرتب مربا را هم بزنید تا چند ساعت بجوشد و قوام بیاید.

مربا را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مناسب بریزید.

روش دوم:طرز تهیه مربای شیر وانیلی

برای تهیه مربای شیروانیلی به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم تهیه مربای شیروانیلی

شیر پرچرب 1 لیتر
شکر 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
کره 1 عدد کوچک

طرز تهیه مربای شیروانیلی

شیر را در قابلمه بریزید.

کره، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.

مواد مربا را حدود 1 ساعت و نیم هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.

مراقب باشید تا شیر سر نرود.

بعد از غلیظ شدن و کاراملی شدن مربا، آن را در یک شیشه بریزید.

مربا را درون یخچال قرار دهید.

روش سوم:طرز تهیه مربای شیر به روش اسپانیایی

برای تهیه مربای شیراسپانیایی به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم تهیه مربای شیراسپانیایی

شیر پرچرب 1 کیلو
شکر 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه مربای شیراسپانیایی

شیر و شکر را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

شیر و شکر را هم بزنید.

پس از جوشیدن شیر، بیکینگ پودر را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید.

بعد از 45 دقیقه مربا به قوام رسیده و رنگ آن زرد می شود.

پس از رسیدن مربای شیر به قوام مورد نظر، شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از خنک شدن مربای شیر را در یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید.

نکات مهم تهیه مربای شیر

برای تهیه مربای شیر میتوانید از شیر گیاهی استفاده کنید.

برای تهیه مربای شیر میتوانید از شکر قهوه ای استفاده کنید.

از مربای شیر می توانید برای صبحانه یا برای مزه دار کردن انواع دسر و شیرینی، انواع قهوه و نوشیدنیهای گرم استفاده کنید.

مربای شیر را مدام هم بزنید تا سر نرود.

مربای شیر را پس از سرد شدن درون ظروف شیشه ای قرار داده و در جای خنک نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای شیر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *