“مربای فلفل” خانگی ترکیبی از تندی و شیرینی است و در کنار خوراک های تهیه شده با مرغ و گوشت بسیار مناسب است و مزه بی نظیری به غذا می دهد.

یکی از مرباهای خاص و پر خاصیت مربای فلفل است که اگر به خوبی تهیه شود و در کنار غذاهای گوشتی استفاده شود مزه بی نظیری را به شما هدیه می دهد پس حتما این مربای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم مربای فلفل:

فلفل هالوپینو 200 گرم
فلفل قرمز شیرین 500 گرم
سیب 1 عدد بزرگ
سرکه سفید 1/4 پیمانه
سرکه سیب 1/2 پیمانه
شکر 700 گرم

طرز تهیه مربای فلفل هالوپینو:

مرحله اول (آماده سازی مواد اولیه)

فلفل هالوپینو را تمیز کرده و به خوبی و به یک اندازه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
فلفل قرمز شیرین را نیز در اندازه های یکسان خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سیب را به شکل مکعب های کوچک و یک اندازه خرد می کنیم.

مرحله دوم

ابتدا یک قابلمه مناسب(لعابی یا تفلونی) را انتخاب می کنیم و فلفل های خرد شده و سیب را درون آن می ریزیم و سپس سرکه سفید و سرکه سیب را به ترتیب اضافه کرده و در آخر شکر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم مواد درون قابلمه به جوش آید وقتی جوشید حرارت شعله را کم میکنیم و حدود 30 دقیقه منتظر می مانیم تا مربا به قوام لازم برسد و هر چند دقیقه یکبار مربا را هم می زنیم.

مرحله چهارم

وقتی مربا به قوام دلخواه رسید شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود و سپس مربا را درون ظروف شیشه ای ریخته و درب آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگهداری می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد مربای فلفل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *