اگر به دنبال امتحان مزه های متفاوت و خوشمزه هستید مربای فلفل برای شما گزینه بسیار مناسبی است، طرز تهیه مربای فلفل تند و شیرین را در این مطلب بخوانید.

مربای فلفل تند یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد برای بهبود بخشیدن به طعم غذاهای مختلف است. شما می توانید مربای فلفل تند و شیرین را به روش هایی که دراین بخش از آموزش آشپزی می دهیم، تهیه کرده و این چاشنی تند و آتشین را روی غذاهای گوشتی یا سالادها بریزید و یا برای تهیه سس های مختلف استفاده کنید.

روش اول:طرز تهیه مربای فلفل تند

برای تهیه مربای فلفل تند اینگونه عمل نمایید:

مواد لازم برای مربا فلفل تند

فلفل تند نیم کیلو

آب 250 میلی لیتر

سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری

نمک مقدار کم

شکر نیم کیلو

سرکه سفید 250 میلی لیتر

چوب دارچین 1 عدد

زنجبیل 1 قاشق چایخوری

هل(اختیاری) 5 عدد

طرز تهیه مربا فلفل تند

فلفل های تند را بشویید.

فلفل ها را خرد کرده و دانه های آن را جدا کنید.

در یک قابلمه بزرگ فلفل ها را همراه شکر، سرکه سفید، آب، سرکه سیب، نمک، دارچین، زنجبیل و هل بریزید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا شکر حل گردد.

اجازه دهید مواد با حرارت کم به مدت 1 ساعت بجوشند.

مراقب باشید که مربا ته نگیرد.

پس از گذشت یک ساعت و به غلظت رسیدن مربا، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

روش دوم :طرز تهیه مربای فلفل شیرین

برای تهیه مربای شیرین فلفل به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای تهیه مربای فلفل شیرین

سیب 1عدد بزرگ

سرکه سفید 1/4 پیمانه

سرکه سیب نصف پیمانه

شکر 700 گرم

فلفل هالوپینو 200 گرم

فلفل قرمز شیرین نیم کیلو

طرز تهیه مربای فلفل شیرین

سیب را مکعبی و یک اندازه خرد کنید.

فلفل هالوپینو و فلفل قرمز شیرین را بشویید و خرد کنید.

فلفل های خرد شده و سیب را درون یک قابلمه مناسب بریزید.

سرکه سفید و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید.

شکر را بیافزایید و قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید.

پس از جوش آمدن مواد درون قابلمه، حرارت را کم کنید.

هر چند دقیقه یکبار مربا را هم بزنید.

پس از 30 دقیقه مربا به قوام می رسد.

بعد از به قوام آمدن مربا شعله را خاموش کنید.

مربا را بعد از خنک شدن درون ظروف شیشه ای بریزید و جای خنک نگهداری کنید.

نکات مهم تهیه مربای فلفل تند و شیرین

هالاپینو یک نوع فلفل سبز تند است.

برای تهیه مربای فلفل می توان از فلفل کاین یا فلفل چیلی نیز استفاده نمود، فلفل کاین حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که مسئول مزه‌ی تند و خواص تعجب‌برانگیز آن به شمار می‌رود.

هنگام تهیه فلفل تند، برای خرد کردن فلفل ها حتما از دستکش استفاده نمایید.

برای تهیه مربا فلفل با طعم های مختلف می توانید از فلفل های متنوع استفاده کنید.

برای تند شدن بیشتر مربا از فلفل های قرمز استفاده نمایید.

برای تندتر شدن مربای فلفل، مقدار شکر را کمتر کنید.

برای شیرین تر شدن مربای فلفل میزان شکر را بیشتر کنید.

استفاده از فلفل های ترکیبی موجب می شود که مربای شما بیش از حد تند نشود.

مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.

مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای فلفل تند را می توانید روی غذاها یا سالادها بریزید.

برای تهیه سس ها و چاشنی های مختلف می توانید از مربای فلفل استفاده نمایید.

مربا فلفل را به عنوان یک چاشنی در تهیه غذاهای گوشتی، مرغی و ماهی استفاده کنید.

مربای فلفل تند حاوی مواد مغذی بوده و دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.مصرف فلفل های تند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، دیابت وافزایش متابولیسم و کاهش وزن کمک می کند.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *