مربای چای ترش یک مربای خوشمزه و بسیار مقوی و پرخاصیت است و برای تهیه این مربای بی نظیر تردید نکنید.
اگر به دنبال تنوع بیشتر در نوع مربا هستید و قصد دارید یک مربای خوش عطر و طعم ، همراه با رنگی زیبا تهیه کنید ، به سراغ مربای چای ترش بروید که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش فشار خون هم بسیار مناسب می باشد.
مواد لازم تهیه مربا چای ترش :
برای تهیه مقادیر کمتر یا بیشتر مقدار مواد اولیه را به همان تناسب کمتر یا بیشتر کنید.
گل چای ترش : 2 لیوان
شکر :8 لیوان
آبلیمو :4 قاشق غذاخوری
گلاب :2 قاشق غذاخوری
دستور پخت مربای چای ترش خانگی :
مرحله اول
ابتدا تمام گل های چای ترش موجود را تمیز می کنیم و با آب سرد میشوریم و درون قابلمه ای مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
سپس 10 لیوان آب و 6 لیوان شکر را اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم یک الی دو ساعت بپزد و رنگ گلها خارج شود و شربت کمی قوام بگیرد.
مرحله سوم
سپس به وسیله صافی شربت و گل های چای ترش را از هم جدا می کنیم.
مرحله چهارم
شربت را به همراه نیمی از آبلیمو و گلاب روی شعله قرار می دهیم وقتی به جوش آمد شعله را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم و به عنوان شربت چای ترش استفاده میکنیم.
مرحله پنجم
گل های چای ترش را درون قابلمه ای دیگر می ریزیم و باقیمانده شکر و مقداری 2 لیوان آب را اضافه میکنیم و روی شعله قرار می دهیم تا به خوبی غلیظ شود.
وقتی به خوبی قوام پیدا کرد نیمی دیگر از آبلیمو و گلاب را اضافه میکنیم و بعد از چند قل که خورد خاموش می کنیم و اجازه میدهیم مربا سرد شود و سپس می توانیم از این مربای خوشمزه استفاده کنیم.
نکات تکمیلی در مورد مربای چای ترش
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک