مربای چای ترش یک مربای خوشمزه و بسیار مقوی و پرخاصیت است و برای تهیه این مربای بی نظیر تردید نکنید.

اگر به دنبال تنوع بیشتر در نوع مربا هستید و قصد دارید یک مربای خوش عطر و طعم ، همراه با رنگی زیبا تهیه کنید ، به سراغ مربای چای ترش بروید که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش فشار خون هم بسیار مناسب می باشد.

مواد لازم تهیه مربا چای ترش :

برای تهیه مقادیر کمتر یا بیشتر مقدار مواد اولیه را به همان تناسب کمتر یا بیشتر کنید.

گل چای ترش : 2 لیوان

شکر :8 لیوان

آبلیمو :4 قاشق غذاخوری

گلاب :2 قاشق غذاخوری

دستور پخت مربای چای ترش خانگی :

مرحله اول

ابتدا تمام گل های چای ترش موجود را تمیز می کنیم و با آب سرد میشوریم و درون قابلمه ای مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

سپس 10 لیوان آب و 6 لیوان شکر را اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و وقتی جوشید شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم یک الی دو ساعت بپزد و رنگ گلها خارج شود و شربت کمی قوام بگیرد.

مرحله سوم

سپس به وسیله صافی شربت و گل های چای ترش را از هم جدا می کنیم.

مرحله چهارم

شربت را به همراه نیمی از آبلیمو و گلاب روی شعله قرار می دهیم وقتی به جوش آمد شعله را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم و به عنوان شربت چای ترش استفاده میکنیم.

مرحله پنجم

گل های چای ترش را درون قابلمه ای دیگر می ریزیم و باقیمانده شکر و مقداری 2 لیوان آب را اضافه میکنیم و روی شعله قرار می دهیم تا به خوبی غلیظ شود.

وقتی به خوبی قوام پیدا کرد نیمی دیگر از آبلیمو و گلاب را اضافه میکنیم و بعد از چند قل که خورد خاموش می کنیم و اجازه میدهیم مربا سرد شود و سپس می توانیم از این مربای خوشمزه استفاده کنیم.

نکات تکمیلی در مورد مربای چای ترش

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *