مگر با گردو هم مربا درست می‌کنند؟ بله و فقط کافی است آن را مزه کنید و گرفتارش شوید.

مواد لازم برای تهیه مربای گردو:

چاقاله گردو: ۱کیلوگرم
آهک: ۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۵۰۰ گرم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
هل: به دلخواه
چوب دارچین: به دلخواه
میخک: به دلخواه

طرز تهیه مربای گردو:

۱. لایه‌ای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.

۲. تهیه این مربا زمان زیادی می‌برد. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورند.

۳. شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.

۴. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.

۵. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *