فراشپز- مینی کیکها، کیکهای کوچک و دلفریبی هستند که ترکیب سادگی، زیبایی و طعم ماندگار آنها یک انتخاب هوشمندانه برای میانوعدهها و پذیراییهای شیک به حساب میآید. ظاهر جذاب این کیکها، جایگاه ویژهای در دل علاقهمندان به شیرینیپزی پیدا کرده است پس اگر شما هم به دنبال یک تجربه لذتبخش اما متفاوت هستید میتوانید در اینجا طرز تهیه مینی کیک ساده را بخوانید.
در این دستور با کمترین مواد اولیه و بدون نیاز به ابزارهای خاصی میتوانید یک مینی کیک خانگی درست کنید تا لحظات با هم بودنتان را شیرینتر کنید.
مواد لازم برای تهیه مینی کیک ساده
- آرد ساده دو و یکچهارم پیمانه
- شیر یک پیمانه
- تخم مرغ بزرگ سه عدد
- کره بدون نمک یکدوم پیمانه
- شکر یک و یکدوم پیمانه
- روغن یکچهارم پیمانه
- بیکینگپودردو قاشق چایخوری
- نمک یکدوم قاشق چایخوری
- وانیل دو قاشق چایخوری
طرز تهیه مینی کیک ساده
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید مواد لازم به ویژه شیر و تخم مرغها را از ۳۰ دقیقه قبل در دمای محیط بگذارید. سپس فرتان را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا برای پخت، خوب گرم شود. قالب فرتان را یک قالب مستطیلی در ابعاد ۳۰ در ۲۳ سانتیمتری انتخاب کنید. آن را کامل با کاغذ روغنی بپوشانید. در صورت داشتن قالب تک نفره یا مینی میتوانید از آنها هم استفاده کنید.
نکته: در صورت استفاده از قالب با اندازه اینچ باید بدانید که اندازه ۱۲ در ۹ مناسب تهیه این کیک است.
مرحله دوم: کره و روغن را مخلوط کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید در یک کاسه مناسب آرد، بیکینگپودر و نمک را مخلوط و سه بار الک کنید. با این کار نه تنها کیکتان سبکتر میشود بلکه تاثیر به سزایی در پف کیک هم دارد. در کاسهای جداگانه کره و شکر را با سرعت متوسط برای دقایقی هم بزنید تا حالت کرمی رنگ و پفکی شکل به خود بگیرد. در ادامه روغن را هم ریخته و مجدد برای دو دقیقه دیگر هم بزنید تا روشن و هوادهی شود.
مانند دیگر دستورهای تهیه کیک ساده، دورگیری کنار کاسه را فراموش نکنید.
مرحله سوم: تخم مرغ ها را اضافه کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده نوبت به تخم مرغها میرسد. آنها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن، باید آن را آنقدر هم بزنید که جذب خمیر شود. در ادامه مقدار وانیل گفته شده را هم اضافه کنید. مخلوط را مجدد خوب هم بزنید تا وانیل به خورد مایه کیک برود.
در این مرحله هم نباید دورگیری را فراموش کنید؛ کنارههای کاسه را بگیرید و داخل ظرف بریزید. حال مجدد مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم: آرد و شیر را اضافه کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید نیمی از مخلوط آرد را داخل کاسه بریزید. به آرامی مواد را هم بزنید تا تقریبا مخلوط شوند. شیر را هم اضافه کرده و با دور متوسط رو به کم، هم بزنید. در ادامه مابقی آرد را هم بریزید. تا جایی هم بزنید که مایه کیکتان یکدست شود. در این لحظه کار با همزن را تمام کنید. با کمک لیسک مخلوطتان را چند بار هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم: کیک را بپزید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید مایه کیک را داخل قالبتان بریزید. آن را دو تا سه بار به سطح زمین بکوبید تا حبابهای اضافه آن گرفته شود. در نهایت قالب را برای ۲۵ تا ۲۸ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بگذارید. زمانی که از پخت کیک مطمئن شدید؛ خلال چوبی تمیز بیرون آمد، آن را از فر خارج کنید. کیک را برای دقایقی روی توری خنککننده بگذارید تا از حرارت بیفتد.
نکته: در صورت گنبدی شدن کیک، روی آن را با یک چاقوی دندانهدار بتراتشید تا سطح آن یکدست شود.
مرحله ششم: کیک را برش بزنید
در ششمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده با استفاده از یک قالب گرد به قطر پنج تا هفت سانتیمتر، کیک را قالب بزنید. پس قالبتان را روی سطح کیک بگذارید و تا حد امکان، برشهای یکدست و منظم داشته باشید. با کمک این قالب گرد به راحتی میتوانید از هر یکچهارم قالب کیک، حداقل ۱۲ مینی کیک در بیاورید.
برای راحتی کارتان قبل از قالب زدن کیک میتوانید قالب را روی سطح کیک بگذارید سپس به آرامی اطراف آن را علامت بزنید تا تمام برشها به درستی در قالب جا بگیرند.
مرحله هفتم: فیلینگ کنید
در هفتمین مرحله از طرز تهیه مینی کیک ساده باید قیف شیرینیپزیتان را با کرم کرهای پر کنید. حال روی نیمی از مینی کیکهای گردتان، کرم کرهای بمالید. سپس کیک ساده را روی آنها قرار دهید. با این کار کیکهای کوچکتر در دو لایه درست میشوند. با توجه به ذائقهتان میتوانید مینی کیکهایتان را ساده وانیلی نگه دارید یا اطراف آن را با خامه بپوشانید. در نهایت با توجه به میهمانی و سلیقهتان آن را تزیین کنید.
نکات تکمیلی تهیه مینی کیک ساده
مینی کیک از دلفریبترین و دلچسبترین کیکهایی است که به راحتی برای پذیرایی در دورهمی و میهمانیهایتان میتوانید درست کنید. نکات تکمیلی زیر، تجربهای دلچسب برایتان رقم خواهد زد.
دستور تهیه کرم کرهای برای کیک
در دستور تهیه کرم کرهای یا همان باترکِرِیم نیاز به یکدوم پیمانه کره بدون نمک، دو پیمانه شکر، یک و یکدوم قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری شیر و سه قطره رنگ خوراکی در صورت تمایل نیاز دارید. حال کره را داخل کاسه همزن بریزید و برای دقایقی آن را بزنید تا صاف و پفکی شود.
حال شکر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه وانیل را هم بریزید. برای دقایقی مواد را با سرعت تند هم بزنید تا کامل مخلوط شود. در نهایت شیر را هم اضافه کنید و برای چهار دقیقه دیگر هم بزنید. در صورت تمایل در این مرحله میتوانید کمی رنگ دلخواهتان را هم اضافه کنید.
مواد میانی لایههای مینی کیک
در طرز تهیه مینی کیک ساده میتوانید تنها آن را در تعداد زیاد با طعم وانیلی درست و آن را سرو کنید. حال با توجه به نوع میهمانی و دورهمیهایتان میتوانید آن را فیلینگ کنید. فیلینگ لایههای میانی مینی کیکتان کاملا سلیقهای و باید با توجه به ذائقهتان صورت بگیرد.
منبع: کاله