فراشپز- میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمیتوان از آن بگذرید.
میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمیتوان از آن بگذرید. میگویی که با ادویههای مختلف ترکیب میشود و طعم تندی آن آنقدر لذتبخش است که از خوردنش سیر نمیشوید. حتی اگر فلفلدوست هم نباشید، میتوانید با انواع ادویهها بازی کنید و یک غذای جذاب داشته باشید.
سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه
۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلاییرنگ شد ادویهها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.
۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
۳. در صورت دلخواه میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.
۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل…
فراشپز- ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه…
فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده…
فراشپز- عدس پلوی گلستانی یکی از انواع خوشمزه عدس پلو است که از ترکب برنج…
فراشپز- یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که…
فراشپز- این پلو شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی است، ولی در ترکیه به…