آشپزی

طرز تهیه میگوپلو؛ فلفل‌خورها از دست ندهند

فراشپز- میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمی‌توان از آن بگذرید.

میگوپلو از آن غذاهایی است که حتی اگر غذاهای دریایی را دوست نداشته باشید، نمی‌توان از آن بگذرید. میگویی که با ادویه‌های مختلف ترکیب می‌شود و طعم تندی آن آن‌قدر لذت‌بخش است که از خوردنش سیر نمی‌شوید. حتی اگر فلفل‌دوست هم نباشید، می‌توانید با انواع ادویه‌ها بازی کنید و یک غذای جذاب داشته باشید.

مواد لازم:

سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
میگوی ریز: نیم کیلو
پیاز: یک عدد
ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
زعفران: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
برنج: ۳ پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

با این ۵ خوراکی، هوس شکر نمی‌کنید

فراشپز- میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل…

10 ساعت ago

ترفندهای درست کردن ترشی لوبیا سبز فوری در نیم ساعت

فراشپز- ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی ساده و خوشمزه خانگی است که همراه…

10 ساعت ago

چگونه از وا رفتن کوکو سیب زمینی جلوگیری کنیم ؟؛ راز خوشمزه شدن کوکو سیب زمینی

فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده…

11 ساعت ago

طرز تهیه عدس پلوی گلستانی، یک عدس پلوی متفاوت و خوشمزه

فراشپز- عدس پلوی گلستانی یکی از انواع خوشمزه عدس پلو است که از ترکب برنج…

11 ساعت ago

روش تهیه قاتق گوشت، غذایی لذیذ از کرمان

فراشپز- یکی از خوراک‌های قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت می‌باشد که شبیه فلافلی است که…

12 ساعت ago

طرز تهیه پلوی علی پاشا؛ لذیذ و خوشمزه

فراشپز- این پلو شبیه رشته پلوی خودمان با کوفته قلقلی است، ولی در ترکیه به…

12 ساعت ago