اگر رژیم گیاهی دارید اما با تماشای ناگت مرغ و گوشت و ظاهر خوش آب و رنگشان وسوسه می شوید، پیشنهاد می کنیم ناگت گیاهی را تجربه کنید.

مواد لازم برای ناگت گیاهی

اسفناج خردشده : 50 گرم
پنیر فتا : 100 گرم
سیب زمینی : 200 گرم
ذرت : نصف پیمانه
نخودفرنگی پخته شده : یک چهارم پیمانه
هویج پوره شده : نصف پیمانه
پیاز داغ : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : به مقدار کافی
نمک و پودر سیر : به اندازه مناسب
سس قرمز : به میزان دلخواه

طرز تهیه ناگت گیاهی

برای درست کردن این ناگت خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بعد پوره کنید بدون اضافه کردن هیچ ادویه ای .سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نخود فرنگی پخته و هویج پوره شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید.و یا داخل غذا ساز بریزید و همه مواد را با هم یکدست کنید.

بعد ذرت ، پنیر،پیاز داغ ، اسفناج ،نمک ، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و در دستگاه غذاساز بریزید تا همه مواد به خوبی با هم یکدست شوند.

پوره یکدست شده را به صورت گلوله های کوچک در بیاورید و با دست سطح آن را صاف کنید و در پودر سوخاری بغلطانید .سپس آن را در روغن کنجد یا زیتون سرخ کنید. و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن کشیده شود.ناگت های آماده شده را با کمی سس قرمز سرو کنید.

نکته

اگر می خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد ناگت گیاهی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .

ناگت گیاهی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *