اگر رژیم گیاهی دارید اما با تماشای ناگت مرغ و گوشت و ظاهر خوش آب و رنگشان وسوسه می شوید، پیشنهاد می کنیم ناگت گیاهی را تجربه کنید.
اسفناج خردشده : 50 گرم
پنیر فتا : 100 گرم
سیب زمینی : 200 گرم
ذرت : نصف پیمانه
نخودفرنگی پخته شده : یک چهارم پیمانه
هویج پوره شده : نصف پیمانه
پیاز داغ : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری : به مقدار کافی
نمک و پودر سیر : به اندازه مناسب
سس قرمز : به میزان دلخواه
برای درست کردن این ناگت خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بعد پوره کنید بدون اضافه کردن هیچ ادویه ای .سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نخود فرنگی پخته و هویج پوره شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید.و یا داخل غذا ساز بریزید و همه مواد را با هم یکدست کنید.
بعد ذرت ، پنیر،پیاز داغ ، اسفناج ،نمک ، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و در دستگاه غذاساز بریزید تا همه مواد به خوبی با هم یکدست شوند.
پوره یکدست شده را به صورت گلوله های کوچک در بیاورید و با دست سطح آن را صاف کنید و در پودر سوخاری بغلطانید .سپس آن را در روغن کنجد یا زیتون سرخ کنید. و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن کشیده شود.ناگت های آماده شده را با کمی سس قرمز سرو کنید.
اگر می خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است 50 گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ناگت گیاهی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…